CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La planta de l’empresa TI Fluid Systems a Montornès, finalista als premis Lismivo 2021 del Consell Comarcal

La planta de l’empresa TI Fluid Systems a Montornès, finalista als premis Lismivo 2021 del Consell Comarcal

29/12/2022

La factoria que la multinacional té al municipi ha quedat finalista a la 6a edició d’aquests guardons que reconeixen la tasca integradora de les empreses amb centre de treball a la comarca. Precisament, la planta de TI Fluid Systems a Montornès va aconseguir el guardó principal a l’edició de l’any passat.

Per segon any consecutiu, a través dels premis Lismivo, el Consell Comarcal del Vallès Oriental ha reconegut la tasca de la planta que l’empresa TI Fluid Systems té a Montornès (anteriorment coneguda com a TI Automotive).

A la sisena edició de la convocatòria, la factoria ha rebut el distintiu Lismivo com a empresa finalista. Precisament, l’any passat la planta va aconseguir el guardó principal.

Els premis Lismivo són una iniciativa de la Xarxa Lismivo, coordinada pel Consell Comarcal, que distingeix les empreses amb centre de treball a la comarca que aposten per la integració laboral de les persones amb diversitat funcional i la responsabilitat social corporativa.

A l’hora d’atorgar els reconeixements, es tenen en compte criteris com el percentatge de contractació de persones amb diversitat funcional, l’adquisició de productes o serveis a centres especials d’ocupació o la realització de xerrades de sensibilització sobre la inserció laboral. També es contemplen factors com la contractació d’energia amb proveïdors que garanteixen un mínim impacte ambiental, la disposició de vehicles de baixes emissions i sistemes de gestió ambiental amb certificat EMAS o ISO 14001, i la instal·lació de fonts d’energia pròpia.

Amb més de 50 anys de trajectòria, TI Fluid Systems és una multinacional del sector automobilístic especialitzada en el subministrament integral de sistemes de transport i magatzematge de combustible. Entre altres accions, la companyia duu a terme un monitoratge mensual sobre el percentatge de la plantilla amb diversitat funcional amb l’objectiu de mantenir-lo i ampliar-lo.

El lliurament dels premis ha tingut lloc en els darrers dies a La Roca del Vallès i ha comptat amb la presència de l’alcalde del municipi, Albert Gil, el president del Consell Comarcal, Emilio Cordero, i el conseller de Promoció Econòmica, Jordi Manils. L’empresa Adidas España SAU ha guanyat el guardó principal de la 6a edició dels premis Lismivo 2021 per la inclusió de persones amb diversitat funcional a l’establiment de La Roca Village.

Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
Un moment de l'acte de lliurament dels presmis Lismivo 2021. (imatge: Consell Comarcal del Vallès Oriental)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona