CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Primer dia de classe a Montornès

Primer dia de classe a Montornès

06/09/2023

Un total de 1.423 alumnes han assistit al primer dia de classe a a les cinc escoles d’Infantil i Primària de Montornès. També els 815 alumnes que cursen l'ESO als instituts. El dimarts 12, començaran el curs 141 nois i noies que cursaran el Batxillerat, 70 que iniciaran els cicles formatius de grau mitjà i 30 que seguiran el Pla de Transició al Treball (PTT).

Els centres educatius del poble, com els de tot Catalunya, han reprès avui l’activitat amb l’alumnat del curs 2023-24. Un total de 1.423 nens i nenes (83 menys que el curs passat) han començat les classes d’Infantil i Primària a les escoles Can Parera, Marinada, Mogent, Palau d’Ametlla i Sant Sadurní.

A diferència del curs passat, durant el mes de setembre no hi haurà horari intensiu i la jornada es desenvoluparà en horaris de matí i tarda. Les cinc escoles de Montornès compten amb una plantilla de professionals educatius, incloent personal subaltern, auxiliar, administratiu i de menjador que se situa a l’entorn de les 200 persones.

Avui també han començat les classes un total de 815 estudiants d’ESO als instituts Vinyes Velles i Marta Mata.

Inici esglaonat per a la resta d’ensenyaments

Aquest divendres, 8 de setembre, un total de 76 nens i nenes començaran el curs a la Llar d’Infants Pública El Lledoner el 8 de setembre. L’Escola Bressol Petita Tribu ja va iniciar l’activitat el dia 1 amb 25 alumnes.

D'altra banda, el dimarts 12 de setembre, començaran el curs 141 alumnes que faran Batxillerat a l'Institut Vinyes Velles i l’alumnat dels cicles formatius de grau mitjà de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental de l’Institut Marta Mata (42 al de Cuina i 28 al de Restauració). La Masia El Molí, pel seu costat, obrirà les portes a 11 alumnes del mòdul de cuina i 14 del de mecànica del Pla de Transició al Treball (PTT).

La plantilla dels instituts està formada per 125 professionals i la del PTT, per 4.

Com és habitual, l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre i el Centre de Formació d'Adults Marinada, que aquests duies enllesteix les matriculacions, reprendran l’activitat després de Festa Major, és a dir, el 19 de setembre.

Arxivat a: Educació, Infància, Joventut
Benvinguda a l'alumnat de l'Escola Can Parera
Primer contacte del curs amb l'alumnat
Retorn a les aules a l'Escola Can Parera
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona