CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Continua la reforma funcional i energètica de l’Escola Sant Sadurní

Continua la reforma funcional i energètica de l’Escola Sant Sadurní

25/08/2023

Els treballs inclouen la millora de l’aïllament de les façanes i la coberta, la substitució de la caldera de gas per un sistema d’aerotèrmia, la instal·lació de plaques fotovoltaiques i la construcció d’una nova escala al pati per millorar la seguretat contra incendis.

Aprofitant el descans escolar, aquest estiu s’han posat en marxa obres de reforma de l’Escola Sant Sadurní. D’una banda, s'hi duen a terme treballs de regeneració energètica que inclouen la millora de l’aïllament de les façanes i la coberta, així com la instal·lació de plaques fotovoltaiques. També s’eliminarà el consum de combustible fòssil, amb la substitució de la caldera de gas per un sistema d’aerotèrmia amb radiadors d’alta eficiència. Es calcula que les millores permetran un estalvi energètic de més del 70 %. 

D’altra banda, aquest estiu també es realitzen actuacions per millorar la seguretat contra incendis del centre, centrades en la construcció d'una balconada que donarà accés a les aules del primer pis per la banda del pati i una escala d’evacuació en aquest espai. 

Els treballs donen continuïtat als que es van dur a terme l’estiu passat per millorar l’accessibilitat i que van incloure la instal·lació d’un ascensor i la renovació de l’escala interior de l’escola. 

Durant el curs s’aniran coordinant la resta d’actuacions amb l’activitat escolar amb previsió que totes les actuacions estiguin totalment acabades a finals d’agost de 2024. L’Ajuntament ha planificat l’execució de les obres de forma coordinada amb la direcció de l’escola. 

Els treballs, realitzats per l’empresa Construccions 360 Plus SL, han estat adjudicats per 973.785,81 € (IVA inclòs) i estan finançats per la Unió Europea en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència dels Fons Next Generation.

Arxivat a: Territori
Treballs de construcció de la balconada que donarà accés a les aules del primer pis per la banda del pati i una escala d’evacuació en aquest espai.
Detall de la construcció de la balconada.
Ascensor instal·lat a l'Escola Sant Sadurní amb les noves escales, projecte també finançat amb Fons Next Generation.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona