CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Del 24 d'abril al 7 de maig, inscripcions al Casal de Vacances

Del 24 d'abril al 7 de maig, inscripcions al Casal de Vacances

21/04/2023

Les inscripcions es poden fer en línia o, si això no és possible, de forma presencial a l'OAC (Centre o Nord) demanant cita prèvia. El Casal de Vacances es desenvoluparà a l’Escola Can Parera i a la Zona Esportiva Municipal.

El dilluns 24 d’abril s’obre el termini  d’inscripcions per al Casal de Vacances, que enguany tindrà lloc del 26 de juny al 28 de juliol.

El període d’inscripcions es perllongarà fins al 7  de maig. Les inscripcions s’hauran de fer preferentment en línia, a través de l’enllaç adjunt. És molt important tenir preparada la documentació necessària digitalitzada que inclou els DNI (si en tenen) de cada nen o nena que s'inscriguin al casal, el carnet de vacunació, la targeta sanitària i, si s’escau, l’informe de NEE, el carnet de familia nombrosa o monoparental, carnet de discapacitat i beca concedida.

En el cas de voler fer la inscripció presencialment, cal demanar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (http://montornes.cat/citaprevia o telefònicament 93 572 11 70) i portar tota la documentació necessària.

A finals de juny es duran a terme les sessions informatives per a les famílies inscrites en cadascun dels casals.

Un any més, l’Ajuntament rep el suport de la Fundació Probitas, que col·labora en l’atorgament de beques menjador de les activitats d’estiu. El Casal de Vacances compta amb el finançament del Ministeri d'Educació i Formació Professional i el Mecanisme de Recuperació, Transformació i Resiliència i de la Unió Europea NextGenerationEU.

Arxivat a: Infància
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona