CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament prepara la propera convocatòria de pisos públics de lloguer

L’Ajuntament prepara la propera convocatòria de pisos públics de lloguer

20/02/2023

En els propers dies s’obrirà una nova convocatòria d’adjudicació d’habitatges de titularitat municipal en règim de lloguer. Seran 5, aquesta vegada destinats a persones amb dificultats, amb mobilitat reduïda o gent gran. Per poder optar a la convocatòria, serà imprescindible la inscripció prèvia al Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya (HPO).

L’Ajuntament manté l’aposta d’ampliar el parc d'habitatge públic, iniciada el 2015, per tal de donar resposta a la problemàtica d'aquelles persones i famílies que no poden accedir al lloguer d'habitatges de mercat lliure.

El Ple de la Corporació va aprovar l’any passat les Bases reguladores per a les convocatòries d’adjudicació d’habitatges de titularitat municipal en règim de lloguer. Aquest mes de febrer s’ha aprovat una nova convocatòria d’adjudicació de 5 habitatges.

Es preveu que la convocatòria amb el detall dels pisos a adjudicar i les darreres condicions s’obri a finals d’aquest mes. El termini, una vegada s’obri la convocatòria, serà d’aproximadament un mes durant el qual es podran presentar les sol·licituds i la documentació requerida.

En la convocatòria prevista, els habitatges disponibles aniran destinats a gent gran, persones amb mobilitat reduïda o persones amb dificultat per accedir al mercat lliure de lloguer d’habitatges.

Per a l'adjudicació es tindran en compte els ingressos, però també altres factors com el temps de residència al municipi. Els contractes de lloguer tindran una durada de 7 anys i les quotes mensuals s’establiran en funció dels ingressos de les unitats de convivència amb un màxim del 30 % del total.

Imprescindible la inscripció a l'HPO

Per poder optar a la convocatòria dels pisos de lloguer, serà requisit indispensable la inscripció en el Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya (HPO). Les persones interessades i que encara no hi estiguin inscrites poden fer la tramitació seguint les instruccions del manual adjunt.

Les persones que necessitin més informació per tal de fer la inscripció al Registre de Sol·licitants d'HPO es poden posar en contacte amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental (Tel. 938600700, en horari de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h).

 

 

Arxivat a: Habitatge , Serveis Socials
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona