CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > S’obre el termini de votació popular dels Premis de reconeixement a les entitats

S’obre el termini de votació popular dels Premis de reconeixement a les entitats

16/02/2023

Es pot votar una de les 15 entitats que s’han presentat a la categoría Àgora dels premis que convoca l’Ajuntament. La votació es pot fer de manera telemàtica a través de la plataforma Participa311 fins al 22 de febrer.

Aquest dijous ha començat el període de votació entre les entitats que s’han presentat a la categoria Àgora dels Premis de reconeixement a les entitats sense ànim de lucre del poble. L'associació que rebi més vots s’endurà el premi, que està dotat amb 300 euros.

Un total de 15 entitats socioculturals, escolars i esportives opten a la categoria Àgora. La votació es pot fer a través de la plataforma Participa311, emplenant el següent formulari. El termini de votació finalitzarà el 22 de febrer.

Els premis de reconeixement a les entitats locals també inclouen la categoria Singulars. Hi ha un premi dotat amb 1.000 € per al millor projecte, i un altre de 500 € per a la millor activitat.. En aquest cas és una comissió qui valora els projectes presentats. S’hi han presentat 8 entitats.

El lliurament dels guardons de totes les categories tindrà lloc durant la Festa del Voluntariat prevista per al proper 24 de febrer.

Més informació: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Ciutadania
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona