CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament convoca la 3a edició dels Premis de reconeixement a les entitats del poble

L’Ajuntament convoca la 3a edició dels Premis de reconeixement a les entitats del poble

31/01/2023

Els premis inclouen la categoria Singulars per a projectes i activitats, que valorarà un jurat, i la categoria Àgora, que votarà la ciutadania. Les inscripcions per optar als premis es poden fer de l’1 al 14 de febrer.

Aquest dimecres s’obre el termini per presentar candidatures als Premis de reconeixement a les entitats de Montornès que convoca l’Ajuntament. El premis, que arriben a la tercera edició, tenen l’objectiu de posar en valor la tasca de les entitats sense ànim de lucre que, des del voluntariat i el compromís, tiren endavant propostes que enriqueixen i milloren el poble.

En aquesta convocatòria, els premis mantenen les dues categories creades en la passada edició:

  • Categoria Singulars: distingeix projectes i activitats que s’han d’haver desenvolupat durant el 2022, o durant el curs 2021-22. Un jurat valorarà les propostes presentades, d’acord amb els criteris d’avaluació establerts a les bases de la convocatòria. Hi haurà un premi dotat amb 1.000 € per al millor projecte, i un altre de 500 € per a la millor activitat.
  • Categoria Àgora: la ciutadania escollirà per votació popular l’entitat del municipi que consideri mereixedora del premi d’entre les que es presentin a la convocatòria. La votació es durà a terme en línia, del 16 al 22 de febrer, a través de la plataforma Participa311. El premi està dotat amb 300 €.

Les associacions que vulguin presentar la seva candidatura han d’estar inscrites al Registre municipal d’entitats o acreditar estar en procés d’inscripció.

Les candidatures als premis es poden presentar de l’1 al 14 de febrer de 2023. 

Per participar en la categoria Singulars cal presentar el formulari d’inscripció i la documentació descrita a l'enllaç adjunt, on també hi ha les bases de la convocatòria. 

Per participar en la categoria Àgora, només cal donar donar el consentiment per tal que l'entitat formi part de la votació que es durà a terme a la plataforma Participa311. Es pot fer a través de l’enllaç adjunt.

Per a qualsevol aclariment, les entitats es poden adreçar al Departament de Participació Ciutadana escrivint a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Ciutadania
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona