CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obert el recinte firal de l’avinguda d’Ernest Lluch

Obert el recinte firal de l’avinguda d’Ernest Lluch

14/02/2023

Aquest dimarts s’ha obert l’espai de l’avinguda d’Ernest Lluch, un cop finalitzades les obres de millora que s’hi han dut a terme. S'han realitzat els treballs tenint en compte criteris de sostenibilitat i de respecte cap a l’entorn.

La promotora Metrovacesa ha finalitzat els treballs de millora del recinte firal a l’avinguda d’Ernest Lluch, d’acord amb el conveni subscrit amb l’Ajuntament. El document estableix que un cop acabades les obres, la zona passarà a ser de titularitat municipal.

Durant els darrers mesos s’ha renovat el paviment, l’enllumenat i l’enjardinament, ordenant els espais i els usos, entre els quals hi ha l’aparcament de vehicles.

Llums taronges respectuoses amb l’entorn

El projecte de millora al recinte firal s’ha dut a terme seguint criteris de sostenibilitat. Una de les mesures més vistoses és la utilització de llums de color taronja, que minimitzen la contaminació lumínica a la nit, atenent la proximitat del riu i de les espècies animals que l’habiten.

D’altra banda, les aigües pluvials són recollides en dipòsits de graves soterrats que retornen l’aigua al terreny natural i no als col·lectors, i les varietats vegetals, arbres i arbustos plantats són espècies no invasores que requereixen un baix consum d’aigua.

Arxivat a: Territori, Via pública
El recinte firal de l'avinguda d'Ernest Lluch, després dels treballs.
El recinte firal de l'avinguda d'Ernest Lluch, després dels treballs.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona