CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Ajuntament i Metrovacesa col·laboren per a la recuperació urbanística de la zona de Vinyes Velles

L'Ajuntament i Metrovacesa col·laboren per a la recuperació urbanística de la zona de Vinyes Velles

10/10/2018

L'empresa acabarà la construcció dels habitatges que hi ha a mig fer a les avingudes de Barcelona i d'Ernest Lluch i cedirà al Consistori la finca del recinte firal que s'habilitarà definitivament com a aparcament públic.

L'Ajuntament i l'empresa Metrovacesa han formalitzat un conveni segons el qual la finca de 7.718 m2  que hi ha entre les avingudes d'Ernest Lluch i de la Llibertat, esdevindrà propietat definitiva de l'Ajuntament el darrer trimestre de 2019, un cop acabada la construcció dels habitatges que van quedar a mig fer fa uns anys i que Metrovacesa reactivarà.

La primera llicencia d'aquesta construcció data de l'any 2006. Les obres de l'edifici d'Ernest Lluch i les de les cases adossades a tocar de l'avinguda de Barcelona es van aturar més tard.

La reactivació del projecte ha propiciat que l'Ajuntament hagi pogut assolir un objectiu perseguit des de fa temps: la cessió en propietat d'aquesta finca i el seu arranjament. A través de la signatura del conveni, l'empresa es compromet a adequar la parcel·la i l'Ajuntament a redactar el projecte per habilitar un aparcament públic. El document recull que Metrovacesa farà ús temporal d'un espai a la finca per instal·lar una caseta per a la comercialització dels habitatges i per dipositar-hi materials.

Un cop condicionada la zona, és millorarà l'entorn i la seguretat viària, a més de la mobilitat al centre del poble.

Arxivat a: Ajuntament, Via pública
L'alcalde, José A. Montero i Juan Nuñez, director d'operacions de Metrovacesa, en el moment de la signatura del conveni
Finca entre l'avinguda d'Ernest Lluch i la vora del riu
Edifici a mig fer a l'avinguda d'Ernest Lluch
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona