CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El programa FPO Dual 2022 comença a Montornès amb la contractació de 10 joves

El programa FPO Dual 2022 comença a Montornès amb la contractació de 10 joves

01/02/2023

A partir d’una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), l’Ajuntament ha contractat 10 joves per formar-se i treballar en activitats auxiliars de magatzem, operacions amb carretons elevadors i manipulació d’aliments. Una cinquantena de persones d’entre 16 i 29 anys es van presentar al procés de selecció, que va incloure entrevistes personalitzades i una formació professionalitzadora.

Aquesta setmana s'han fet efectives les contractacions del programa FPO Dual, que el Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Montornès desenvolupa en el marc del projecte de foment de l’ocupació juvenil Dimensió Sociolaboral. El programa compta amb una subvenció de 186.675,64 euros del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

El Consistori ha contractat un total de 10 joves en situació d’atur (3 noies i 7 nois) que tenen entre 16 i 29 anys. Les persones seleccionades treballaran l’adquisició de competències professionals i l’ocupabilitat mitjançant formació transversal i professionalitzadora, amb un contracte laboral de 12 mesos. 

Pel que fa a la formació professionalitzadora, els i les participants podran aconseguir el certificat de professionalitat d’activitats auxiliars de magatzem i realitzar el curs d’operacions amb carretons elevadors. També abordaran qüestions com la prevenció de riscos laborals i la manipulació d’aliments.

Els i les joves dedicaran el 60 % de la jornada a empreses col·laboradores de Montornès i municipis propers. Faran el 40 % restant al centre formatiu.

De les 51 persones que es van inscriure al procés de selecció, finalment 26 van complir els requisits per formar-ne part. Seguidament es van dur a terme entrevistes personalitzades per conèixer les motivacions i la disposició dels i les aspirants, així com una formació professionalitzadora per treballar la millora i l’adquisició de competències tècniques centrades en el treball d’operari/ària de magatzem.

Arxivat a: Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
9 dels 10 joves contractats dins del programa FPO Dual a Montornès.
Una de les sessions formatives amb els joves contractats.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona