CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obert el procés de selecció per contractar 10 joves del poble dins del programa FPO Dual del SOC

Obert el procés de selecció per contractar 10 joves del poble dins del programa FPO Dual del SOC

13/12/2022

El Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç seleccionarà els i les joves entre aquest mes i el gener. Les persones contractades dedicaran una part de la jornada a l’empresa col·laboradora i l’altra al centre formatiu que els proporcionarà el carnet de carretó elevador o bé el de manipulació d’aliments.

L’Ajuntament de Montornès ha rebut una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per poder contractar 10 joves dins del Programa FPO Dual. L’ajut és de 186.675,64 euros.

El Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) durà a terme el procés de selecció entre aquest mes i el gener de 2023, en el marc del programa de foment de l’ocupació juvenil Dimensió Sociolaboral.

L’objectiu del projecte és facilitar al jovent del poble que té més dificultats per accedir al mercat laboral (preferentment amb baixa qualificació formativa) l’adquisició de competències professionals i la millora de l’ocupabilitat. Les persones seleccionades realitzaran una formació professionalitzadora i un contracte laboral de formació en alternança.

A través de l’itinerari es podrà aconseguir el certificat de professionalitat d'activitats auxiliars de magatzem, el carnet de carretó elevador o el carnet de manipulació d’aliments. La durada del contracte serà de 12 mesos. En aquest període, el jovent dedicarà el 65 % de la jornada a l’empresa col·laboradora i el 35 % al centre formatiu que els proporcionarà el certificat de professionalitat. La retribució mensual per a cada persona serà de 876,14 euros.

Les inscripcions per participar en el procés de selecció romandran obertes fins al 29 de desembre. A partir d’aquesta data l’OPEC organitzarà una formació prèvia a la contractació i entrevistes personals. Les persones interessades s’hi poden apuntar al web de la Xarxa Xaloc (número d’oferta 335936). És indispensable estar inscrit/a a la Borsa de Treball. Les persones que no hi estiguin apuntades poden demanar cita prèvia al telèfon 93 566 70 04. Per a més informació podeu contactar amb l’OPEC a través del telèfon 697 461 557 o bé al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Joventut, Ocupació
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona