CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Serveis i tràmits > Tràmits i gestions > Inscripció als Premis de Reconeixement a les entitats sense ànim de lucre de Montornès del Vallès

Inscripció als Premis de Reconeixement a les entitats sense ànim de lucre de Montornès del Vallès

Descripció

Aquest tràmit permet participar en la 3a edició dels Premis de reconeixement a les Entitats, convocats des de la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Montornès del Vallès.

Categories de concurs i premis

Els Premis de Reconeixement a les Entitats, estableixen dues categories:

1.- La Categoria Singulars, que comprèn:

 • Premi al millor projecte 2022: es podran presentar projectes que tinguin una continuïtat en el temps o que impliquin més de dues accions durant l'any 2022 o durant el curs escolars 2021-2022.  
  Dotació: 1.000 €  
 • Premi a la millor activitat 2022: es podran presentar activitats úniques que hagi organitzat una entitat durant l'any 2022 o durant el curs escolars 2021-2022. 
  Dotació: 500 €

2.- La Categoria Àgora, vol premiar l’entitat amb més reconeixement per part de la ciutadania de Montornès del Vallès, a través dels suports rebuts a la Plataforma 311. L’entitat que obtingui més votacions en la Plataforma 311 serà la guanyadora.
Dotació: 300 €. 

Les entitats que van resultar guanyadores en l’anterior edició dels Premis de Reconeixement a Entitats, no es podran presentar a la mateixa categoria que van guanyar en aquesta edició, però sí a la resta.

Qui el pot demanar

Qualsevol associació inscrita en el Registre Municipal d’entitats de Montornès del Vallès o que acrediti la presentació de la sol·licitud d’inscripció en el Registre d’Entitats del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i resti pendent de la resolució del corresponent expedient.

Terminis

 • El termini per a què les entitats presentin les sol·licituds o donin el seu consentiment per participar en aquesta edició dels Premis de Reconeixement a Entitats finalitzarà el 14 de febrer de 2023. 
 • El període de votació a la Plataforma 311 per triar l’entitat guanyadora de la Categoria Àgora serà del dia 16 al 22 de febrer de 2023.

Com participar

-       Categoria Singulars, les entitats candidates hauran de presentar la següent documentació:

 1. El formulari específic per participar a la convocatòria Premis de Reconeixement a les Entitats 2023
 2. El formulari específic del projecte i/o activitat amb la què participen.
 3. Dues fotografies del projecte o activitat candidat que s’ha d’enviar al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)   

-       Categoria Àgora, les entitats hauran de donar el seu consentiment, clicant en aquest enllaç,  per publicar les seves dades a la Plataforma Participa 311 i que puguin ser votades.

Procediment per iniciar el tràmit

Per Internet

A través de la instància genèrica adjuntant els formulari i la documentació detallada en l'apartat "Documentació necessària".

Iniciar el tràmit

Presencialment

Oficina d'Atenció Ciutadana Centre
Carrer de Sant Isidre, 11-13
Cal demanar cita prèvia.
Telèfon: 93 572 11 70 
Horari: de dilluns a divendres, de 8.30 a 15 h. Dimarts i dijous de 17 a 19 h

Oficina d'Atenció Ciutadana Nord
Carrer Hermanas de la Virgen Niña, 2
Cal demanar cita prèvia
Telèfon: 93 568 81 27
Horari: dilluns, dimecres i dijous, de 8.30 a 15 h. Dimarts de 17 a 19 h

En cas que s’observin defectes o omissions en les sol·licituds, es donarà als sol·licitants un termini de 10 dies hàbils per solucionar-los o ampliar la informació. Si transcorregut aquest termini no se subsanen els defectes, la sol·licitud es considerarà desistida. 

Documentació necessària

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona