CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les Pastoretes de Montornès, a punt d'estrena

Les Pastoretes de Montornès, a punt d'estrena

10/01/2023

L'associació La Remençada estrenarà el musical aquest cap de setmana al Teatre Margarida Xirgu. L'obra és una versió feminista de la clàssica història de "Els Pastorets", ara escrita per Xavier Bertran, amb la música de Xavier Baurier, i ambientada en l'època remença.

Aquest cap de setmana veurà la llum, per fi, Les Pastoretes de Montornès, el nou musical de l'associació La Remençada. L'entitat va començar a treballar en l'obra durant la primavera de 2021 però, degut a la pandèmia, l'espectacle no s'ha pogut estrenar fins ara.

Les Pastoretes de Montornès és una versió de la clàssica representació catalana Els Pastorets, típica del Nadal, però ara amb les dones com a protagonistes. L'acció se situa al segle XV, concretament al gener de 1485, moment en què va tenir lloc a Montornès la batalla que va enfrontar pagesos remences i l'exèrcit feudal. De fet, aquesta lluita està representada per la mateixa associació a l'obra La Remençada. El Gran Musical Històric del Vallès, que es representa al juny al poble.

Seguint la línia de la història clàssica, Les Pastoretes de Montornès s'ambienta en les festes de Nadal i manté l'estructura, la dinàmica i l'humor que la caracteritzen. Aquesta vegada, però, les pageses estaran al centre i Bartomeu Sala serà qui protagonitzi l'inevitable final feliç.

Hi haurà dues sessions de Les Pastoretes de Montornès aquest cap de setmana, 14 i 15 de gener a les 18 h, al Teatre Margarida Xirgu. Les entrades tenen un preu de 3 € i estan disponibles a la plataforma Entrápolis.

Arxivat a: Cultura i festes
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona