CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > "Les Pastoretes de Montornès" (1a representació)

"Les Pastoretes de Montornès" (1a representació)

Dia i hora: dissabte 14/01/2023 a les 18:00

Lloc: Teatre Margarida Xirgu (plaça de Margarida Xirgu, 3)

L'associació La Remençada presenta el seu nou projecte: un musical ambientat al Nadal del segle XV a Montornès i amb les dones com a protagonistes.

L'estrena de Les Pastoretes de Montornès s'ha fet esperar però ja és aquí! El Teatre Margarida Xirgu serà l'escenari d'aquesta nova proposta de l'associació La Remençada el 14 i 15 de gener amb una representació cada dia.

L'obra és una versió de la clàssica representació catalana Els Pastorets, típica del Nadal, amb les dones com a protagonistes. L'acció se situa al segle XV, concretament al gener de 1485, moment en què va tenir lloc una batalla a Montornès que va enfrontar pagesos remences i l'exèrcit feudal. L'escriptor local Xavier Bertran ha escrit el text, amb música del compositor Xavier Baurier.

Seguint la línia de la història clàssica, Les Pastoretes de Montornès s'ambienta en les festes de Nadal i manté l'estructura, la dinàmica i l'humor que la caracteritzen. Aquest cop però, les pageses estaran al centre i Bartomeu Sala serà qui protagonitzi l'inevitable final feliç.

Les dues sessions començaran a les 18 h. Les entrades tenen un preu de 3 € i estan disponibles a la plataforma Entrápolis.

Arxivat a: Cultural
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona