CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > S’obre la convocatòria de subvencions dels fons Next Generation per millorar l'accessibilitat en habitatges de persones grans, amb discapacitat i/o en situació de dependència

S’obre la convocatòria de subvencions dels fons Next Generation per millorar l'accessibilitat en habitatges de persones grans, amb discapacitat i/o en situació de dependència

28/11/2022

Els ajuts es poden sol·licitar des del 29 de novembre de 2022 i finalitza el 31 de gener de 2023. S'han de presentar i formalitzar telemàticament per mitjà del formulari en línia que estarà a disposició de les persones sol·licitants al portal de Tràmits de la Generalitat de Catalunya

Aquest dimarts, 29 de novembre, la Generalitat obre el termini de presentació de sol·licituds per optar als ajuts dels fons europeus Next Generations destinats a obres de millora de l’accessibilitat en habitatges de persones que compleixin algun dels següents requisits: tenir 70 anys o més, tenir una discapacitat reconeguda legalment, o trobar-se en situació de dependència.

S’hi poden acollir actuacions en zones comunes d’edificis, com la instal·lació d’ascensors o altres dispositius de la millora de l’accessibilitat, i també a l’interior dels habitatges. En el cas de l’interior dels habitatges, s’inclou qualsevol intervenció que faciliti l'accessibilitat universal incloses les adaptacions de banys i cuines.

Les obres han d’haver-se realitzat entre l'1 de febrer de 2020 i el 31 de març de 2023. Ens els enllaços i arxius adjunts trobareu informació complementària.

Les sol·licituds s'atendran per ordre d'arribada.

Arxivat a: Ciutadania, Habitatge - Covid-19
(Font de la imatge: Habitissimo)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona