CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Consell d’Infants lidera el primer pressupost participatiu infantil

El Consell d’Infants lidera el primer pressupost participatiu infantil

29/04/2022

Del 2 al 6 de maig, els infants de 3r a 6è de primària de totes les escoles del poble participaran en una consulta per decidir a què es dedicaran els 5.000 € assignats a les activitats del Departament d’Infància.

Els nens i nenes de Montornès s’incorporen, per primera vegada, a la dinàmica dels pressupostos participatius. El Consell d’Infants ha preparat una consulta per decidir a què es dedicaran els 5.000 € assignats a les activitats del Departament d’Infància. Hi participarà l’alumnat de 3r a 6è de primària de totes les escoles del poble.

Els consellers i conselleres han fet una selecció de 8 propostes: festa d’escuma, làser tag, activitat aquàtica, escape room, karts, concurs de cuina Master Chef, wipe out i taller de manualitats. Cada escola té assignat un dia de votació que es farà durant l’hora de l’esbarjo durant la setmana del 2 al 6 de maig. El Consell d’Infants serà l’encarregat de fer el recompte de vots i gestionarà les 5 propostes més votades per fer-les possible.

La iniciativa, aplicada per primera vegada a la infància, compta amb el precedent de les quatre edicions dels Pressupostos Joves Kosmos, ja consolidats com una eina participativa de primer nivell entre el jovent del poble.

Arxivat a: Educació, Infància
Fotograma del vídeo gravat pel Consell d'Infants per explicar el procés participatiu de les escoles
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona