CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Si tens més de 30 anys, tu pots ser +30 Kosmos!

Si tens més de 30 anys, tu pots ser +30 Kosmos!

06/10/2022

El projecte +30 Kosmos ajudarà a materialitzar iniciatives ciutadanes de caire esportiu, cultural, social o de lleure. S’hi poden presentar propostes del 10 al 28 d’octubre. El 12 de novembre se celebrarà una assemblea per escollir les que es duran a terme.

El Departament de Participació Ciutadana ha posat en marxa la 1a edició del +30 Kosmos, una experiència de participació i dinamització comunitària que ajudarà a materialitzar iniciatives ciutadanes que promoguin la vida social i el veïnatge.

La iniciativa segueix l’experiència del Kosmos engegada el 2018 pel Departament de Joventut i consolidada ja com a una eina participativa que defineix anualment les activitats juvenils del municipi.

El +30 Kosmos estén aquest instrument participatiu a majors de 30 anys. Igual que es fa amb les activitats juvenils, les persones promotores de les propostes que s’acabin escollint rebran suport econòmic i l’acompanyament tècnic de l’Ajuntament per poder-les realitzar. La convocatòria està oberta a grups de tres persones que aportin propostes de caire esportiu, cultural, social o de lleure, que siguin viables, d’interès per al veïnat i respectuoses amb l’entorn i el medi ambient.

El termini de presentació de propostes va del 10 al 28 d’octubre. Es poden lliurar físicament a les urnes que hi haurà a les Oficines d’Atenció Ciutadana de Montornès Centre i Montornès Nord, o en línia, a través de l’enllaç montornes.cat/mes30kosmos.

L’Ajuntament destinarà un total de 20.000 € a dur a terme les iniciatives que rebin més suport durant l’assemblea que se celebrarà el 12 de novembre, de 19 a 21 h a la Sala Gran del Teatre Margarida Xirgu.

Aquests dies s’està fent una bustiada amb la informació i la papereta de participació. També s’ubicaran punts informatius, el 14 d’octubre, al mercat de Montornès Centre i el 16 d’octubre al mercat de segona mà que se celebrarà a la plaça del Poble de Montornès Nord.

Arxivat a: Ciutadania, +30 Kosmos
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona