CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Oberta la convocatòria d'ajuts per a projectes d’igualtat de gènere i de diversitat funcional

Oberta la convocatòria d'ajuts per a projectes d’igualtat de gènere i de diversitat funcional

14/09/2022

Fins al 29 de setembre, les entitats sense ànim de lucre poden sol·licitar les subvencions municipals per a projectes d’igualtat de gènere i diversitat funcional. En total, l’Ajuntament hi destinarà 20.000 euros.

Per cinquè any consecutiu, l’Ajuntament ha obert dues convocatòries de subvencions per a projectes d’igualtat de gènere i d'integració de la diversitat funcional. L'objectiu dels ajuts és oferir suport a les entitats perquè siguin elles mateixes les que incorporin la visió d'equitat i de justícia social a la seva pràctica diària. L’import destinat a cada àmbit és de 10.000 euros.

Les entitats locals sense ànim de lucre poden accedir a la convocatòria presentant els projectes planificats o ja iniciats aquest 2022.

Com en les passades edicions, en la concessió dels ajuts per al foment de la igualtat de gènere, es valoraran els projectes que serveixin per reforçar i ampliar l’acció contra les violències masclistes, que fomentin l’empoderament de les dones, que promoguin una redistribució equitativa dels treballs i dels temps entre dones i homes, la coeducació, la pràctica de l'esport femení i la sensibilització en matèria LGTBI+. Aquests àmbits estan també recollits en el nou Pla d’Igualtat de Gènere i Diversitat Sexual aprovat el juliol de 2022.

Respecte a les subvencions per a projectes inclusius en relació a la diversitat funcional, es tindran en compte les accions que fomentin la incorporació de persones amb diversitat funcional en les activitats socials i culturals, el foment de l'esport adaptat i les actuacions de suport i acompanyament a les persones afectades i el seu entorn familiar. 

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 29 de setembre i s'hauran de formalitzar telemàticament. Trobareu tota la informació en els enllaços adjunts. 

El Departament d'Igualtat ofereix suport per a la presentació de les sol·licituds a les entitats que ho necessitin a través del correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i el telèfon 660 277 470.

Des de la posada en marxa de les subvencions, ara fa cinc anys, s'han desenvolupat projectes de suport a la inclusió d'infants amb diversitat funcional en les activitats extraescolars i en la pràctica esportiva, i de foment de la participació de dones en l’esport, entre d'altres. 

Arxivat a: Igualtat
El grup de dones dels entrenaments Corre per la Igualtat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona