CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Diputació comunica l’aturada de les obres a la BV-5001 per abandonament de l’empresa adjudicatària

La Diputació comunica l’aturada de les obres a la BV-5001 per abandonament de l’empresa adjudicatària

06/05/2022

L’ens provincial s’ha compromès a acabar les feines que siguin necessàries per garantir la seguretat a les dues obres executades fins ara: la cruïlla amb el carrer de Can Parera i una part de l’actuació a la rotonda de l’avinguda d’Ernest Lluch.

La Diputació, responsable de la carretera BV-5001, ha comunicat a l’Ajuntament l’abandonament dels treballs de millora de la seguretat viària a la via al seu pas Montornès per part de l’empresa adjudicatària. També ha traslladat el compromís a dur a terme les gestiones i  feines necessàries per garantir la seguretat a les dues obres executades fins ara, una de les quals ha quedat a mig fer.

Les obres a la carretera BV-5001 al seu pas pel nucli urbà estan promogudes per l’Oficina Tècnica de Mobilitat i Seguretat Viària Local de la Diputació de Barcelona i tenen l’objectiu de reduir l’accidentalitat en aquesta via. El projecte incloïa sis actuacions de millora al llarg de la carretera, des d’Ernest Lluch fins a la cruïlla de Can Parera. Justament en aquests dos punts és on s'havien realitzat els primers treballs. Al desembre es van iniciar les millores a la cruïlla de la BV-5001 i el carrer de Can Parera i al febrer, van començar els treballs que han quedat inacabats a la rotonda de l’avinguda d’Ernest Lluch.

Pendents d’una nova licitació 

Després de la renúncia per part de l’empresa adjudicatària, la Diputació haurà de fer una nova licitació per a la part del projecte que ha quedat pendent.

A més d’acabar les obres a la rotonda de l’avinguda d’Ernest Lluch, faltarà executar les millores previstes en quatre punts més: la cruïlla amb l’avinguda de la Llibertat; un pas elevat a l’altura del carrer Major; la rotonda de l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat i la intersecció amb el carrer de Villanueva.

Arxivat a: Via pública
Obres a la rotonda de l'avinguda d'Ernest Lluch.
Cruïlla de la BV-5001 i el carrer de Can Parera (Imatge incorporada 09/05/2022)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona