CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Desplegament dels serveis mòbils de darrera generació 4G i 5G a Montornès

Desplegament dels serveis mòbils de darrera generació 4G i 5G a Montornès

10/08/2022

En els propers dies començaran els treballs per millorar la cobertura dels operadors de telecomunicacions mòbils al municipi, sobre les bandes de 700 i 800 MHz. L’entitat Llega700 atendrà les persones usuàries afectades per possibles incidències en la recepció de la TDT de manera gratuïta.

Tal i com s’està fent a tot el país, a Montornès també arribaran els serveis mòbils de darrera generació 4G i 5G a les bandes de 700 i 800 MHz. Els treballs per instal·lar les prestacions als municipi començaran en els propers dies.

La nova tecnologia permetrà a les persones usuàries utilitzar les dades mòbils d’alta velocitat, millorarà la cobertura a l’interior d’edificis i n’ampliarà l’extensió geogràfica.

L’actuació està emmarcada en el contingut establert al Reial Decret 579/2019, d’11 d’octubre, a partir del qual es va procedir a l’alliberament de les freqüències entre 694 i 790 MHz, fins ara emprades en la recepció de la Televisió Digital Terrestre (TDT). Així, es van assignar les noves freqüències als operadors de telefonia mòbil per prestar els serveis de darrera generació.

Si detecteu afectacions a casa...

La prestació dels serveis mòbils en les bandes de 700 i 800 MHz pot comportar l’aparició d’afectacions en la recepció de la TDT. Per garantir la compatibilitat de la mateixa amb les emissions 4G i 5G, s’ha creat la plataforma Llega700. L’entitat oferirà serveis gratuïts que inclouen un procediment correctiu després de l’encesa de les estacions, amb la qual cosa atendrà les persones usuàries de manera gratuïta.

Per gestionar les incidències, s’ha posat a disposició de la ciutadania el telèfon d’atenció gratuït 900 833 999 i el web www.llega700.es

Arxivat a: Ciutadania, General
Serveis de la plataforma Llega700.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona