CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Millores dels serveis 4G a Montornès

Millores dels serveis 4G a Montornès

11/10/2021

Aquests dies s’estan realitzant treballs per a la millora de la cobertura dels operadors de telecomunicacions mòbils al municipi, arran de la nova distribució de freqüències de radiocomunicacions impulsada pel govern espanyol.

Montornès també s’adapta a les noves tecnologies amb la redistribució de l’espai radioelèctric marcada pel Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital. Entre el setembre i l’octubre diversos operadors de telefonia mòbil realitzen treballs per a la millora de la cobertura al municipi.

Amb la nova distribució, especialment a la banda de 800 MHz, s’aconseguirà una millora de l’accés a dades mòbils d’alta velocitat i una millora de la cobertura mòbil general al poble.

La modificació dels actuals nodes de telefonia mòbil no comportarà cap augment en la potència de les antenes de telefonia existents ni la instal·lació de noves estacions.

Si detecteu afectacions a casa...

La prestació dels serveis mòbils en aquesta banda pot comportar l’aparició puntual d’afectacions en la recepció de la Televisió Digital Terrestre (TDT). Per garantir la compatibilitat de la mateixa amb les emissions 4G, els operadors de telecomunicacions i el Ministeri han creat la plataforma Llega800, que ofereix serveis gratuïts com l’adaptació prèvia de l’antena dels edificis ubicats en zones on hi pugui haver afectacions.

Les persones afectades podran sol·licitar el servei de Llega800 perquè realitzi les accions necessàries per garantir la recepció de la TDT en un termini de 6 mesos. 

Si detecteu alguna incidència en la recepció, el primer que cal fer és resintonitzar els canals a cadascun dels televisors de l’habitatge. Si les incidències persisteixen, poseu-vos en contacte amb Llega 800 al seu web o al telèfon 900 833 999.

Arxivat a: Via pública
Imatge: llega800.es
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona