CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Gent gran i persones nouvingudes comparteixen emocions en una exposició artística

Gent gran i persones nouvingudes comparteixen emocions en una exposició artística

10/06/2022

A partir dels tallers de català, castellà i instrumentals, usuaris i usuàries dels casals de la gent gran han realitzat diversos escrits i fotografies relacionades amb les experiències de vida. Tot plegat forma part d’una mostra que el veïnat podrà veure fins al 14 de juny al Casal de la Gent Gran Centre.

Una vegada més, la gent gran de Montornès ha fet gala de la seva empenta amb una exposició artística que han fet possible a partir dels tallers dels casals i amb el suport de l’associació REIR.

Des del taller de castellà, les persones participants han redactat relats amb les seves vivències des de que van néixer fins que van arribar a Montornès, acompanyats d'imatges.

El grup d'Instrumentals ha seguit un taller dinàmic amb una voluntària de l'entitat Vivir con Arte i l'artista Petra Vlasman. A les sessions han treballat les relacions afectives des d'una vessant emocional i mitjançant un objecte. El resultat ha quedat plasmat en diverses fotografies.

Finalment, als tallers de català, els i les usuàries han realitzat un intercanvi de cartes des de la perspectiva intergeneracional - intercultural amb el grup de nivell Bàsic de l'Oficina de Català de Montornès. Amb tot, s'ha editat un recull audiovisual.

Les obres estan centrades en l'expressió de les emocions, les experiències de vida, i el fet de compartir des de la perspectiva intergeneracional i intercultural.

La mostra ha quedat inaugurada aquest dijous a la tarda, amb un acte que ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, i de la regidora de Gen Gran, Natalia Segura, així com de persones usuàries dels tallers, alumnes de l'Oficina de Català de Montornès i representants de les entitats REIR i Vivir con Arte.

El veïnat podrà visitar l’exposició fins al 14 de juny al Casal de la Gent Gran Centre, en l’horari habitual de l’equipament (de dilluns a diumenge de 9 a 13.30 h i de 15 a 20.30 h). Després es traslladarà al Casal de la Gent Gran Nord, dins dels actes de Sant Joan.

Arxivat a: Gent Gran, Serveis Socials
Exposició de les obres de les persones usuàries del taller d'Instrumentals.
Un moment de l'acte d'inauguració de la mostra.
Les persones usuàries del taller de català es troba amb les persones nouvingudes amb les quals s'han intercanviat cartes.
Persones usuàries del taller de català amb alumnes del curs Bàsic de l'Oficina de Català.
El treball del taller de castellà, recollit en un quadern.
Un moment de l'acte.
Visionat del vídeo sobre les cartes intercanviades entre persones usuàries dels tallers de català.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona