CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Exposició "Emocions - Històries compartides - Intergeneracions - Interculturalitat"

Exposició "Emocions - Històries compartides - Intergeneracions - Interculturalitat"

Dia i hora: Del dimecres 08/06/2022 al dimarts 14/06/2022

Lloc: Casal de la Gent Gran Centre

La gent gran mostrarà les obres sobre l'amor i les emocions que ha creat des dels tallers de castellà, instrumentals i català que tenen lloc als casals.

Entre el 8 i el 14 de juny, en l'horari habitual de l'equipament, el Casal de la Gent Gran Centre acollirà una exposició dels treballs que les persones usuàries han fet a partir d'alguns dels tallers que hi tenen lloc.

Les obres estan centrades en l'expressió de les emocions, les experiències de vida, i el fet de compartir des de la perspectiva intergeneracional i intercultural.

Des del taller de castellà, les persones participants han redactat relats amb les seves vivències des de que van néixer fins que van arribar a Montornès, acompanyats d'imatges.

El grup d'Instrumentals ha seguit un taller dinàmic amb una voluntària de l'entitat Vivir con Arte i l'artista Petra Vlasman. A les sessions han treballat les relacions afectives des d'una vessant emocional i mitjançant un objecte.

Finalment, als tallers de català els i les usuàries han realitzat un intercanvi de cartes des de la perspectiva intergeneracional - intercultural amb el grup de nivell Bàsic de l'Oficina de Català de Montornès. Amb tot, s'ha editat un recull audiovisual.

L'experiència ha comptat amb el suport de l'associació REIR.

Després de l'exposició al Casal de la Gent Gran Centre, es traslladarà la mostra al Casal de la Gent Gran Nord, coincidint amb les Festes de Sant Joan.

 

Arxivat a: Cultural, Social, Sociocultural
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona