CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Talent jove en el Sopar d’Estrella 2022 de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental

Talent jove en el Sopar d’Estrella 2022 de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental

24/03/2022

L’alumnat de l’EHVO de la Masia El Molí ha compartit fogons amb el xef Rafel Muria, del restaurant Quatre Molins de Cornudella de Montsant, en el primer i únic sopar d’aquestes característiques que el centre ha organitzat aquest any. L’objectiu és apropar els i les estudiants de cuina i restauració a l’elit gastronòmica.

Un curs més, l’alumnat de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental de l’Institut Marta Mata, ubicada a la Masia El Molí, ha tingut l’oportunitat d’experimentar l’alta cuina de la mà d'un Estrella Michelin.

Aquest dimecres, 23 de març, els i les estudiants han elaborat un menú degustació amb l’acompanyament i la supervisió del xef Rafel Muria, del restaurant Quatre Molins de Cornudella de Montsant. El restaurant va aconseguir la seva primera Estrella Michelin el desembre de 2020, i l’any passat, el jove de 27 anys va ser guardonat com a Cuiner Revelació als Premis Nacionals de Gastronomia de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició.

Al Sopar d’Estrella, el mateix alumnat de cuina es va encarregar de preparar els plats amb el guiatge de Muria, mentre que el de restauració va servir-los al Restaurant Pedagògic. El menú, de 50 €, consistia en una selecció de quatre aperitius, cinc plats principals i unes postres, cadascun amb el seu corresponent maridatge. 

Amb aquesta col·laboració periòdica entre l’alumnat i els i les professionals de la gastronomia es vol apropar el jovent a l’elit gastronòmica.

En darreres edicions dels Sopars d’Estrella, el centre ha rebut la visita dels xefs Miquel Aldana (Tresmacarrons), Francesc Rovira (Fonda Xesc de Gombrèn), Toni Romero (Racó de Can Cesc), Víctor Quintillà (La Lluerna) i Víctor Torres (Les Magnòlies).

Arxivat a: Educació
El xef Rafel Muria i un dels seus ajudants amb l'alumnat de segon de cuina de l'EHVO i el cap de cuina del centre.
Un dels ajudants del xef Rafel Muria amb l'alumnat de segon de sala de l'EHVO i el cap de sala del centre. (imatge: EHVO)
L'alumnat de cuina en plena elaboració.
Alumnes de cuina amb el xef Rafel Muria.
El Restaurant Pedagògic de la Masia El Molí, a punt pel sopar.
Mel de taronger amb safrà Art Muria i cítrics. (imatge: EHVO)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona