CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > "Sopars d'Estrella" a l'Escola d'Hoteleria

"Sopars d'Estrella" a l'Escola d'Hoteleria

22/02/2019

Els xefs Toni Romero i Francesc Rovira són els convidats d'aquest curs als sopars especials que organitza l'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental de l'Institut Marta Mata per posar en contacte l'alumnat amb l'elit gastronòmica.

El 5 de març, el cuiner de la Fonda Xesc de Gombrèn, Francesc Rovira, guardonat amb una estrella Michelin, elaborarà un dels seus menús amb l'acompanyament de l'alumnat del cicles de grau mitjà de l'Escola d'Hoteleria de l'Institut Marta Mata.

El xef Toni Romero, per la seva banda, oferirà un sopar d'autor, el 26 de març, en què es podran degustar els plats més representatius del Racó de Can Cesc, un restaurant també de referència Michellin.

En tots dos casos, el menú se servirà al restaurant pedagògic del centre ubicat a la masia El Molí. S'hi podrà accedir prèvia reserva al telèfon 608.56.18.62. En tractar-se d'una iniciativa pedagògica, el preu és de 40 €.

La col·laboració de professionals de renom de la gastronomia en la programació anual de l'escola es du a terme periòdicament. L'objectiu és apropar l'alumnat de cuina i restauració a l'elit gastronòmica. L'any passat el xef Miquel Aldana també va col·laborar amb l'equipament.

Iniciatives pedagògiques i solidàries 

Al costat de les iniciatives pedagògiques, l'Institut Marta Mata, al qual pertany l'Escola d'Hoteleria, desenvolupa altres accions, algunes de les quals tenen objectius solidaris. La darrera va ser, el 15 de febrer, una xocolatada solidària en el marc de la campanya "Taca't pel càncer infantil". 

L'alumnat de primer dels cursos de Sala i Cuina de l’Escola d’Hoteleria es van encarregar d’elaborar i repartir la xocolata amb melindros. Alumnes de segon i tercer de la ESO d’Espai Solidari i ràdio, per la seva banda, es van ocupar de la preparació i difusió de l’acte. 

La iniciativa va recaptar un total de 402 € que tenen com a destinatari el laboratori d’investigació del càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Arxivat a: Educació
Els cuiners Toni Romero (esquerre) i Francesc Rovira
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona