CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els i les joves del menjador social RAI ESO s’inicien en el karate

Els i les joves del menjador social RAI ESO s’inicien en el karate

14/03/2022

Una vintena de joves que fan ús de l’espai de menjador i reforç socioeducatiu RAI ESO han començat enguany a practicar la disciplina. L’entitat REIR gestiona el programa, que té lloc a les tardes a l’Institut Vinyes Velles.

Recentment, una vintena de joves participants en el programa RAI ESO que es desenvolupa a l'Institut Vinyes Velles han començat a practicar la disciplina després d’haver proposat la iniciativa. Ho fan durant tres dies a la setmana, en grups reduïts d’unes 10 persones. Les sessions es perllongaran fins al maig.

L’associació REIR coordina el programa RAI ESO, que consisteix en l’acompanyament a joves de 1r a 4t d’ESO que dinen a l’espai de menjador i realitzen diverses activitats lúdiques i educatives entre el migdia i la tarda.

Les sessions de karate estan emmarcades en el Pla Educatiu d’Entorn i compten amb el finançament del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Educació i Formació Professional.

Més que un espai de menjador

Des de la seva posada en marxa l’abril de 2015, i amb el suport de la Fundació Probitas, el programa RAI ESO ha inclòs activitats de tota mena, no només de caràcter esportiu.

A banda de les visites dels equips d’handbol del Fraikin BM Granollers i del KH7 BM Granollers, els i les joves han dut a terme activitats intergeneracionals. En són un exemple els tallers d’informàtica que van impartir als Casals de la Gent Gran o la posada en marxa d’un hort al pati de l’Institut Vinyes Velles amb el guiatge de persones usuàries dels dos equipaments.

Arxivat a: Educació, Serveis Socials
Sessions de karate al programa RAI ESO a Montornès. (imatges: RAI ESO)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona