CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Oberta la 2a convocatòria de pisos de lloguer per a joves

Oberta la 2a convocatòria de pisos de lloguer per a joves

13/01/2022

Des d’aquest dijous, 13 de gener, i fins a l’11 de febrer romandrà obert el termini per optar a un dels pisos de titularitat municipal en règim de lloguer que l’Ajuntament posa a disposició de joves de fins a 35 anys.

L'Ajuntament ha obert la segona convocatòria per a l’adjudicació d’habitatges de titularitat municipal. La convocatòria preveu destinar 5 habitatges municipals en règim de lloguer social al col·lectiu de joves d'entre 18 i 35 anys, o que en tinguin entre 16 i 18 i estiguin judicialment emancipats.

Entre els requisits que es demanen hi ha la inscripció al Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya (HPO) i disposar d'uns ingressos situats dins dels barems que estipula la convocatòria, que s’han incrementat en relació a la primera convocatòria de l’any 2018 per facilitar la inclusió d’un major nombre de persones.

Per a l'adjudicació es tindran en compte, a més dels ingressos, factors com la situació laboral, l’antiguitat al municipi o bé la condició de família monoparental o nombrosa.

Els contractes de lloguer tindran una durada de 7 anys. Les quotes mensuals s’establiran en funció dels ingressos de les unitats de convivència seleccionades amb un màxim del 30% del total.

Pisos per a unitats de convivència de 4 persones

Els 5 habitatges inclosos a la convocatòria han estat adquirits per l’Ajuntament durant els darrers anys. Els pisos, ubicats a Montornès Nord, estan totalment reformats i tenen una superfície útil d’entre 42,10 m² a 47,18 m², amb menjador, cuina, bany i dues habitacions. Estan pensats per a una ocupació màxima de 4 persones.

El termini de presentació de sol·licituds s’inicia aquest dijous, 13 de gener, i romandrà obert fins a l’11 de febrer. Caldrà presentar les sol·licituds preferentment de forma telemàtica seguint les instruccions de l’enllaç adjunt.

Les persones interessades que necessitin més informació es poden posar en contacte amb l’Oficina Local d’Habitatge (Tel. 674 618 235 els dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 12 a 14 h).

Arxivat a: Habitatge - Covid-19
Imatge gràfica de la promoció dels habitatges municipals de lloguer per a joves
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona