CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Participa en el nou Pla d’Igualtat de Gènere i Diversitat Sexual de Montornès

Participa en el nou Pla d’Igualtat de Gènere i Diversitat Sexual de Montornès

03/01/2022

L’Ajuntament ha iniciat l’elaboració d’un nou Pla d’Igualtat de Gènere i Diversitat Sexual per planificar les polítiques locals en aquest àmbit durant els propers anys.

En el procés d’actualització del Pla d’Igualtat de Gènere i Diversitat Sexual participaran dones i també persones LGBTI+ a través de grups concrets de discussió oberts. D’aquesta manera, el nou pla incorporarà accions més properes a la situació actual que fomentin la visibilitat de la diversitat sexual, la defensa dels drets de persones LGBTI+ i la lluita sostinguda contra la discriminació per motius d'identitat de gènere, d’expressió de gènere o d’orientació sexual.

El punt de partida per a l’elaboració del document serà l’anàlisi de les necessitats de les dones i de les persones LGBTI+; del coneixement que té la ciutadania en general sobre la realitat d’aquests dos col·lectius, i també es farà una diagnosi dels actius i les fortaleses del municipi en aquest àmbit.

La ciutadania i el personal tècnic municipal participaran en aquesta primera fase del procés d’actualització del Pla d’Igualtat de Gènere i Diversitat Sexual que tindrà dos grups de discussió centrals: un destinat a dones i un altre destinat a les persones LGBTI+.

Depenent de la situació sanitària les sessions seran presencials o virtuals i tindran lloc els dies següents:

  • Grup dones: 20 de gener, de 18 a 20 h.
  • Grup LGBTI+: 27 de gener, de 18 a 20 h.

És necessari formalitzar la inscripció enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Fora d'aquests dos grups també es pot participar a través de la Plataforma 311 / Decidim.

El Pla d’Igualtat de Gènere de Montornès

L’Ajuntament de Montornès compta amb un Pla d’Igualtat de Gènere des de l’any 2012. El 2017 el Ple Municipal va aprovar la seva actualització i en aquest segon pla va cobrir el període 2017-2020. 

Durant l'any 2021 s'ha dut a terme l’avaluació per preparar la renovació i la redacció del tercer Pla d'Igualtat de Gènere i Diversitat Sexual per als propers anys.

El Pla 2017-2020 incloïa 6 línies estratègiques orientades a incrementar el compromís per la igualtat, lluitar contra la violència masclista, incentivar el lideratge i la participació de les dones en tots els àmbits i tendir a l’equiparació de drets i a la millora de la qualitat de vida.

Arxivat a: Igualtat
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona