CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’alumnat de fabricació mecànica i soldadura del PTT construeix aparcaments de patinets per a quatre equipaments

L’alumnat de fabricació mecànica i soldadura del PTT construeix aparcaments de patinets per a quatre equipaments

14/12/2021

Els joves del Pla de Transició al Treball de Montornès han dedicat una part de les seves hores lectives a crear estructures per aparcar patinets. N’han fet per a l’Institut Marta Mata, el Centre Juvenil Sputnik, l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental i el Centre Juvenil Satèl·lit.

L’esforç i la motivació de l’alumnat de fabricació mecànica i soldadura del Pla de Transició al Treball (PTT) de Montornès s’ha materialitzat en quatre aparcaments de patinets que ha construït expressament per a quatre equipaments del poble.

En els darrers dies el jovent ha entregat les estructures als professionals que treballen a l’Institut Marta Mata, l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental i els centres juvenils Sputnik i Satèl·lit, emplaçaments on col·locaran els aparcaments.

La iniciativa sorgeix a partir d’una petició de l’Institut Marta Mata per solucionar les dificultats que l’alumnat amb patinets té a l’hora de deixar els seus vehicles. Així, els estudiants del PTT han pogut desenvolupar les seves habilitats en un context real de treball, a la vegada que han mostrat la seva tasca a l’exterior del programa i s’han relacionat amb altres agents professionals del seu entorn.

De les quatre estructures, les de l’Institut Marta Mata i el Centre Juvenil Sputnik són de mida gran, mentre que les de l’Escola d’Hoteleria i el Satèl·lit tenen un format més reduït.

De l'aula als carrers i als equipaments

No és la primera vegada que l’alumnat de fabricació mecànica i soldadura del PTT de Montornès desenvolupa les seves creacions per a la ciutadania. El darrer curs, els i les joves van elaborar prestatgeries per a la Biblioteca, dins del projecte Bookcrossing.

A més, en els últims 10 anys han fabricat altres objectes com roses de Sant Jordi per a les persones usuàries dels Serveis Socials, un mostrador per a l’Escola d’Hoteleria, barbacoes per a les associacions veïnals i escenografia per al musical La Remençada.

Arxivat a: Educació
Entrega dels aparcaments de patinets a l'Institut Marta Mata.
Entrega dels aparcaments de patinets al Centre Juvenil Sputnik, amb l'alcalde, José A. Montero, i el regidor de Joventut, Sergio Carrillo.
Detall d'un dels aparcaments de patinets.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona