CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'alumnat del PTT vesteix la Biblioteca amb noves prestatgeries

L'alumnat del PTT vesteix la Biblioteca amb noves prestatgeries

01/07/2021

Des d'aquest mes de juny, la Biblioteca compta amb noves prestatgeries fetes per l'alumnat del Pla de Transició al Treball dins el projecte "Bookcrossing" durant el curs 2020-21.

Els nois del mòdul d'auxiliars de Fabricació Mecànica i d'ajust i soldadura del Pla de Transició al Treball, el PTT, han participat aquest curs en el projecte "Bookcrossing". Els joves han construït diverses prestatgeries per col·locar llibres i revistes en diferents espais municipals.

En els darrers dies, s'ha fet una entrega simbòlica de les estructures a la Biblioteca. Amb aquesta iniciativa, els alumnes han pogut incidir un cop més de manera activa en la millora del seu entorn més immediat.

Implicació en tots els àmbits del poble

Des de fa gairebé 10 anys, l'alumnat del PTT és present en molts dels actes i dates més importants del municipi, tant els del mòdul d'Hoteleria, Cuina i Serveis de Restauració com els de Fabricació Mecànica i d'Ajust i Soldadura.

Aquests últims han elaborat els 8 arbres de Nadal que ornamenten el municipi durant les festes i han col·laborat en diverses ocasions forjant roses per Sant Jordi que s'han lliurat a persones usuàries de projectes del departament de Serveis Socials. També han estat els encarregats de construir un mostrador per a l'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental, barbacoes per a les associacions veïnals del poble i les estructures d'alguns elements de l'escenografia del musical La Remençada.

Arxivat a: General
Els nois del mòdul de Fabricació Mecànica i d’ajust i soldadura del PTT amb la directora de la Biblioteca, Gloria Catafal
Les prestatgeries que han construït els joves del mòdul de Fabricació Mecànica i d’ajust i soldadura del PTT
Llibres i contes a les noves prestatgeries
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona