CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Una Castanyada terrorífica, teatral i de pel·lícula a Montornès

Una Castanyada terrorífica, teatral i de pel·lícula a Montornès

25/10/2021

Entre el 29 i el 31 d’octubre, hi haurà tot d’activitats per celebrar la Castanyada de la millor manera possible sense sortir del poble. Enguany es realitzaran dos túnels del terror organitzats des dels departaments municipals d’Infància i Joventut, dues obres de teatre i una projecció de cinema.

A Montornès ja està tot preparat per celebrar la Castanyada, no només amb moniatos i castanyes, també amb activitats culturals per a tots els públics. A més de dos passatges del terror, hi haurà propostes de cinema i de teatre per a infants i adults.

Terror per partida doble

Per primera vegada el poble acollirà no un, sinó dos espectacles de terror pensats per a edats diferents. D’una banda, el Consell d’Infants de Montornès, a través del departament municipal d’Infància, celebrarà el Túnel del terror Les antigues escoles el 29 d’octubre, de 19 a 21 h, al Centre Infantil Pintor Mir.

D’altra, el grup impulsor del passatge del terror que se celebra cada any amb el suport del departament municipal de Joventut realitzarà la seva proposta, en aquesta ocasió anomenada Toys’R’You, el 31 d’octubre, de 19 a 00 h, al Centre Juvenil Satèl·lit. L'activitat està inclosa en els pressupostos participatius KOSMOS 2021.

El passatge infantil està recomanat per a menors de 12 anys i les seves famílies, mentre que el juvenil està adreçat a persones majors d’aquesta edat.

Amb les castanyes... una mica de teatre i cinema!

A més de l’habitual proposta pensada per als amants del terror, aquest any també hi haurà activitats culturals per passar una estona més tranquil·la. El 29 d’octubre, a les 18 h, les famílies podran veure l’espectacle La castanyera perduda, a càrrec de la companyia Sim Salabim, a l’Espai Cultural Montbarri. La mateixa tarda, a les 20 h, Agnés Mateus i Quim Tarrida portaran la seva obra Rebota, rebota y en tu cara explota, al Teatre Margarida Xirgu.

El Cicle Gaudí també farà parada a Montornès en el cap de setmana de la Castanyada. Aquesta vegada es projectarà el film Les dues nits d’ahir, de Pau Cruanyes i Gerard Vidal Barrena.

En tots els casos és necessari reservar les entrades, gratuïtes en alguns casos, al web entrades.montornes.cat

Arxivat a: Cultura i festes, Educació, Joventut
imatge: freepik
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
La castanyera perduda - 29/10/2021
Rebota, rebota y en tu cara explota
Cartell de la pel·lícula "Les dues nits d'ahir"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona