CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Teatre: "Rebota, rebota y en tu cara explota"

Teatre: "Rebota, rebota y en tu cara explota"

Dia i hora: divendres 29/10/2021 a les 20:00

Lloc: Teatre Margarida Xirgu

La programació d'activitats Montornès Aixeca el Teló del darrer trimestre de l'any inclou un espectacle per reflexionar sobre la situació de les dones en la societat actual.

Després de diversos ajornaments provocats per les restriccions de la Covid-19, finalment la ciutadania podrà veure l'obra Rebota, rebota y en tu cara explota, d’Agnés Mateus i Quim Tarrida, el 29 d'octubre.

"Les dones no perdem la vida, a les dones ens assassinen. Comencem a dir les coses pel seu nom. S'ha de perdre la por a paraules com assassinat, suïcidi, mort, acudit fàcil, merda seca, metàstasi, leucèmia, calvície, ventre de lloguer i amor. Parlar de la nostra passivitat, de les petites accions de gent anònima que està canviant el món a poc a poc, de la nostra deixadesa, de l’esperança que ens queda, de l’amor, del desamor, del nostre despotisme que ningú no coneix i alguns pateixen, de la violència, de la nostra violència, de la teva violència... Ens hauria d’esclatar la vida a la cara més sovint."

L'espectacle està recomanat per a majors de 14 anys, té una durada de 60 minuts i és gratuït. Podeu consultar les bonificacions disponibles i reservar els seients al web entrades.montornes.cat. La venda d'entrades començarà el 14 d'octubre a les 9 h.

L'activitat forma part de la programació Montornès Aixeca el Teló Octubre - Desembre 2021.

Arxivat a: Cultural
Rebota, rebota y en tu boca explota, d’Agnès Mateus i Quim Tarrida
Rebota, rebota y en tu boca explota, d’Agnès Mateus i Quim Tarrida

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona