CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Noves consultes públiques per a normativa en fase d'elaboració

Noves consultes públiques per a normativa en fase d'elaboració

29/06/2021

Des d'aquest 29 de juny i fins al 20 de juliol el veïnat pot dir la seva en relació al reglament que regirà el Servei d'Informació i Atenció a les Dones de Montornès i a la nova ordenança reguladora de les Mesures Alternatives a la Sanció Econòmica en cas d'infracció.

L'Ajuntament ha obert dos processos de consulta en relació a dues noves normatives que estan en fase d'elaboració.

  • Una és el reglament del Servei d'Informació i Atenció a les Dones que es presta a Montornès i que depèn del departament de Polítiques d'Igualtat. L'objectiu és regular els principis de funcionament del servei de manera que quedin garantits els drets i deures de les persones usuàries i del personal que el presta. El reglament també establirà les normes de conducta i l’accés al servei.

L'altra normativa nova és una ordenança que regularà la possibilitat d'imposar Mesures Alternatives a les Sancions Econòmiques (MASE) en cas d'infracció. Aquestes mesures pretenen fomentar valors socials i educatius entre la ciutadania, promoure la corresponsabilitat envers l’espai, els equipaments públics i el mobiliari urbà, i fomentar el compromís i la participació activa en favor de la convivència.

En ambdós casos, la ciutadania i les organitzacions que ho considerin podran remetre a l'Ajuntament les seves opinions. Es pot participar del 29 de juny al 20 de juliol de 2021 emplenant la següent instància. També a través de la plataforma Decidim.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Imatge: Komunica.press
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona