CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tasta’m i Beu, i Rancho Los Gordos, guanyadors de la 3a Bartotapa

Tasta’m i Beu, i Rancho Los Gordos, guanyadors de la 3a Bartotapa

21/06/2021

L'establiment Tasta'm i Beu ha rebut el reconeixement a la millor tapa no vegetariana i el premi del públic, mentre que Rancho Los Gordos ha guanyat el de la millor tapa vegetariana. Representants de la Penya Els Bartomeus han lliurat els diplomes aquesta tarda als jardins de Can Xerracan.

Un cop fet el recompte de les butlletes presentades a la 3a Bartotapa, la Penya Els Bartomeus ha anunciat el nom dels establiments guanyadors.

Ho ha fet aquesta tarda, en un acte celebrat al jardins de Can Xerracan que ha comptat amb la presència de representants de la penya; el regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado; el jurat del concurs; i persones propietàries d'alguns dels 12 establiments que han participat en la tercera edició de la ruta gastronòmica.

Enguany l'establiment Tasta'm i Beu ha fet doblet i s'ha endut les distincions a la millor tapa no vegetariana i el premi del públic, valorats en 400 i 200 euros respectivament. Pel que fa a la categoria de millor tapa vegetariana, novetat d'aquesta edició, Rancho Los Gordos ha estat el bar guanyador, premiat amb 400 euros.

D'una banda, Tasta'm i Beu ha guanyat amb una tapa de tonyina vermella macerada amb sèsam i una base de mahonesa amb suc de taronja i terayaki amb ceba caramelitzada. D'altra, Rancho Los Gordos ha elaborat la millor proposta vegetariana gràcies a un pa de briox tostat amb mantega, guacamole, mató, albahaca, pipes i oli de sèsam.

Per triar el premi del públic, durant 10 dies, la ciutadania ha pogut tastar tapes i begudes per 3 euros i votar les seves preferides emplenant unes butlletes que han dipositat a les urnes que hi havia a cada establiment. Un jurat professional ha escollit les tapes guanyadores de les categories vegetariana i no vegetariana.

En aquesta ocasió, l'Ajuntament ha fet una aportació econòmica a la iniciativa per ampliar el nombre de premis. A més, la Unió de Botiguers ha premiat la participació de les persones que han votat les tapes sortejant vals de compra per bescanviar a les botigues associades. Sofía López ha guanyat el sorteig.

Arxivat a: Cultura i festes, Promoció Econòmica
Representants de la Penya Els Bartomeus i el jurat de la Bartotapa amb representants dels establiments Tasta'm i Beu i Rancho Los Gordos
Representants de la Penya Els Bartomeus i de la Unió de Botiguers, el jurat de la Bartotapa i la guanyadora del sorteig.
Propietaris dels establiments Tasta'm i Beu i Rancho Los Gordos.
Un moment de l'acte de lliurament dels premis de la 3a Bartotapa.
Tapes guanyadores de la Bartotapa 2021 (imatges: Penya Els Bartomeus i Rancho Los Gordos)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona