CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Reimpulsant la gastronomia local amb la 3a Bartotapa de la Penya Els Bartomeus

Reimpulsant la gastronomia local amb la 3a Bartotapa de la Penya Els Bartomeus

04/06/2021

Un total de 12 establiments de Montornès oferiran tapes i begudes a preus populars a partir d'aquest divendres 4 i fins al 13 de juny dins de la Bartotapa. Com a novetat, la ruta inclou una categoria vegetariana i s’ha ampliat el número de premis amb el suport econòmic de l’Ajuntament i la Unió de Botiguers.

En la 3a edició de la Bartotapa, la proposta de la Penya Els Bartomeus pren més rellevància com a activitat de suport i reactivació de la restauració a Montornès, un dels sectors més afectats per les mesures de contenció de la pandèmia.

Enguany l’activitat compta amb la participació de 12 establiments que, durant 10 dies, oferiran tapes per 3 euros amb beguda inclosa. La ruta compta amb la col·laboració de la Unió de Botiguers i del departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) de l'Ajuntament.

Entre les novetats d’aquesta edició hi ha la inclusió d’una categoria de tapes vegetarianes i veganes per arribar a un major públic. També, a més de l’habitual reconeixement a la millor tapa, l'Ajuntament ha fet una aportació per incloure dos premis més: un a la millor tapa vegetariana i un altre a la millor tapa per votació popular. Des de la Unió de Botiguers premiaran la participació de les persones que tastin i votin les tapes amb la realització d’un sorteig entre totes les butlletes presentades.

Per primera vegada, un jurat professional del sector de la restauració local atorgarà els premis a la millor tapa de la categoria general i a la millor tapa vegetariana.

La presentació de l’activitat ha tingut lloc aquest dijous a la tarda a l’establiment La Gourmet-Teca. L’acte ha comptat amb la presència de la vicepresidenta i la secretària de la Penya Els Bartomeus, Mari Fe González i Sandra Lavado, i del regidor d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado.

Els establiments que participen en la 3a edició de la Bartotapa són:

 • El vint-i-vuit
 • Ambigú Taverna
 • Cerveseria Maps
 • Iuventus
 • Sputnik Gastrobar
 • El nou Too Rico
 • Aires Ibéricos
 • Tasta’m i Beu
 • Paulo’s Pizza & Burger
 • La Gourmet-Teca
 • Rancho Los Gordos
 • Frankfurt Vélez
Arxivat a: Cultura i festes, Promoció Econòmica
La vicepresidenta de la Penya Els Bartomeus, Mari Fe González, la secretària, Sandra Lavado, i el regidor d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado.
Un moment de la presentació a l'establiment La Gourmet-Teca
Un moment de la presentació a l'establiment La Gourmet-Teca
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona