CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Del 3 al 16 de maig, inscripcions al Casal de Vacances

Del 3 al 16 de maig, inscripcions al Casal de Vacances

30/04/2021

Les famílies que vulguin apuntar els seus fills i filles al nou casal municipal ho podran fer al llarg de les dues primeres setmanes de maig al web del CEM Les Vernedes. Del 4 al 21 de maig es podran sol·licitar els ajuts municipals per participar-hi.

L’estiu s’acosta i, amb ell, les activitats lúdiques i esportives que cada any mouen un gran nombre d'infants del municipi. L'Ajuntament aposta, un any més, per activitats inclusives, educatives, esportives i de lleure enguany sota un format novedós unificat que es presenta amb el nom de Casal de Vacances.

La programació tindrà lloc del 28 de juny al 30 de juliol a les escoles Can Parera, Mogent i Palau d’Ametlla, i a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes. L’espai funcionarà en horari de 9 a 13 h i disposarà de serveis optatius d’acollida, de 7.30 a 9 h, i de menjador, de 13 a 15.30 h. 

El CEM Les Vernedes ha habilitat un espai al seu web per formalitzar les inscripcions en línia entre el 3 i el 16 de maig. Per fer-ho és imprescindible registrar la unitat familiar prèviament a l’aplicatiu i seguir les instruccions.

Una vegada feta la inscripció caldrà enviar la documentació requerida (consulteu-la als enllaços adjunts) al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o lliurar-la de manera presencial, a:

  • Oficina d’Atenció Ciutadana Centre (carrer de Sant Isidre, 11-13). De dilluns a divendres, de 8.30 a 15 h; dimarts i dijous, també de 17 a 19 h
  • Oficina d'Atenció Ciutadana Nord, (c. de las Hermanas de la Virgen Niña, 2). Dilluns, dimecres i dijous, de 8.30 a 15 h; dimarts, de 17 a 19 h

Les famílies que no disposin dels mitjans tecnològics per realitzar la inscripció en línia tindran l'opció de trucar al CEM Les Vernedes i demanar cita prèvia per fer la inscripció al Casal de Vacances de manera presencial.

Per a més informació podeu trucar al 93 568 69 07 o bé enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Ajuts per a famílies

Com cada any, l'Ajuntament ha obert una línia d’ajuts perquè cap infant es pugui quedar sense activitats d'estiu per causes econòmiques. (Trobareu els criteris per accedir als ajuts i tota la informació en els enllaços adjunts.) 

Les famílies sol·licitants hauran d’adreçar-se al departament municipal de Serveis Socials una vegada feta la inscripció. El període serà del 4 al 21 de maig.

Arxivat a: Educació, Infància
Casal d'estiu a l'Escola Palau d'Ametlla (2020)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona