CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès col·laborarà en la caixa de resistència del personal en vaga de Bosch a Lliçà d’Amunt

Montornès col·laborarà en la caixa de resistència del personal en vaga de Bosch a Lliçà d’Amunt

13/04/2021

El Ple de l’Ajuntament ha aprovat una moció de suport als treballadors i treballadores de la fàbrica, després que la multinacional alemanya n’hagi anunciat el tancament de la planta de Lliçà d'Amunt i el seu trasllat a Polònia.

Per unanimitat, les formacions polítiques amb representació a l'Ajuntament han donat suport a una moció a favor dels empleats de Bosch a Lliçà d’Amunt, en vaga indefinida des del 6 d’abril per l’anunci de la direcció de l'empresa del tancament de la planta i trasllat de l’activitat a Polònia.

El suport es concreta en una aportació econòmica a la caixa de resistència creada pels treballadors i treballadores afectats. En la moció també s'insta a la direcció de Bosch a cercar una solució que permeti el manteniment de l’ocupació. El tancament afectarà un total de 336 persones de manera directa, entre elles 12 que són veïnes de Montornès, i 900 de manera indirecta.

El document, consensuat amb el comitè d’empresa, recull les dificultats que tindrà per reinserir-se en el mercat laboral el col·lectiu de la plantilla que té més de 50 anys, un 73% del personal, i les repercussions que hi haurà sobre el teixit industrial de la comarca i de Catalunya. El plenari demana la col·laboració necessària de les administracions públiques en el compromís d'activar les mesures que calguin per evitar la finalització de l'activitat de la planta.

El Ple de l'Ajuntament de Montornès ja es va adherir a un comunicat del Consell Comarcal publicat el 3 de març, en què s’expressava el total suport a la reivindicació dels empleats i la preocupació pel dany que el tancament de la factoria de Bosch a Lliçà d'Amunt pot causar en el teixit productiu i en la competitivitat del territori.

Arxivat a: Ajuntament
Pancarta de suport a la plantilla de Bosch, a la façana de l'edifici de l'Ajuntament

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona