CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Suport institucional a la plantilla de Bosch

Suport institucional a la plantilla de Bosch

18/03/2021

El Consell d’Alcaldes del Vallès Oriental, reunit aquest dijous al matí, ha arribat a un acord unitari per donar suport a la plantilla de Bosch, davant la decisió de l’empresa de tancar la planta. En la darrera sessió ordinària, el Ple de l'Ajuntament ja va manifestar el seu suport als treballadors i treballadores afectats, entre els quals n'hi ha 12 que són de Montornès.

Se succeeixen les accions de suport a la plantilla de Bosch, després de l'anunci de tancament de la planta de Lliçà d'Amunt fet per l'empresa a començaments de mes. Aquest dijous, el Consell d'Alcaldes del Vallès Oriental ha arribat a un acord unitari per donar suport a la plantilla. 

El Ple de l'Ajuntament d'aquest mes ja es va adherir a un comunicat del Consell Comarcal, publicat el 3 de març, en què s’expressava el total suport a la reivindicació dels empleats/es i la preocupació pel dany que el tancament de la factoria pot causar en el teixit productiu i en la competitivitat del territori. Entre el personal afectat, un total de 336 treballadors i treballadores, n’hi ha 12 que són de Montornès.

L’alcalde, José A. Montero, es va trobar fa uns dies amb el comitè d’empresa per conèixer la situació de primera mà i traslladar-li el suport municipal.

Arxivat a: Ajuntament
L'alcalde es va trobar fa uns dies amb representants de la plantilla de Bosch per donar-los el seu suport
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona