CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Formació per a l'empoderament de les dones

Formació per a l'empoderament de les dones

12/03/2021

El departament municipal d'Ocupació Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) ha posat en marxa aquest mes de març noves iniciatives formatives adreçades específicament a les dones, com a mitjà per donar-los més poder i possibilitats d'accés al món laboral.

Una desena de dones de Montornès han iniciat aquest mes de març la formació en emprenedoria social que ha programat l'OPEC i que durà associat un Pla d'Ocupació que permetrà 5 contractacions durant 6 mesos. L'acció formativa, que es desenvolupa per segon any, inclou 240 hores i es realitza de forma telemàtica.

D'altra banda, aquesta setmana, coincidint amb el 8 de març, 5 dones del poble han començat la fase teòrica per poder examinar-se del carnet de conduir. Són dones que, per manca de mitjans econòmics i dificultats en el seu entorn social i cultural, tenen poques opcions d'accedir a obtenir el permís de conduir. La formació, subvencionada per l'Ajuntament, es realitza amb la col·laboració de l’autoescola Athena.

QualifíSAD: habilitació professional per a l'atenció domiciliària

També amb l'objectiu de proporcionar un major grau de qualificació personal, el Consell Comarcal i l'OPEC faciliten assessorament específic per a l'habilitació professional de persones que fan serveis d'atenció domiciliària. Aquest sector, molt precaritzat, està ocupat majoritàriament per dones amb experiència en l'atenció a les persones, però sense cap titulació que acrediti els seus coneixements. 

Les persones interessades a qualificar-se oficialment a través de l’habilitació professional. es poden adreçar a l'OPEC. Tel. 935667004. (En l'arxiu adjunt hi ha la guia QualifíSAD elaborada pel Consell Comarcal).

Arxivat a: Ocupació
Participants en el curs de formació sobre Emprenedoria Social

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona