CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Consulta pública per a la nova ordenança del mercat setmanal

Consulta pública per a la nova ordenança del mercat setmanal

04/02/2021

Fins al 24 de febrer la ciutadania pot fer aportacions a la futura nova ordenança que regularà els mercats que se celebren setmanalment a Montornès.

L'Ajuntament treballa en la implementació d'una nova ordenança que reguli els mercats setmanals que es duen a terme a Montornès i que posi al dia extrems que han quedat desactualitzats en l'ordenança vigent fins ara, que data del 2010.

La nova ordenança incorporarà tota la normativa comunitària europea desenvolupada durant els darrers anys, i altres normatives específiques aplicades als mercats no sedentaris. L'objectiu és garantir el correcte procediment per a la transmissió de parades, afavorir la transparència i publicitat en l'atorgament de les autoritzacions i simplificar la tramitació documental.

La nova ordenança també actualitzarà l'apartat sancionador amb el detall de les infraccions i n'actualitzarà els imports.

D'acord amb el que estableix la normativa vigent, s'obre un període de consulta perquè la ciutadania i les organitzacions que ho considerin puguin remetre a l'Ajuntament les seves opinions. Es pot participar del 4 al 24 de febrer de 2021 emplenant la següent instància.

Arxivat a: Ciutadania, Via pública
Mercat setmanal de Montornès Nord (Imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona