CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Declaració institucional contra els actes vandàlics

Declaració institucional contra els actes vandàlics

07/11/2020

Els regidors i les regidores de l’Ajuntament de Montornès han acordat una declaració institucional en relació a la crema intencionada de 33 contenidors de residus que es va produir el cap de setmana del 31 d'octubre

Davant els 17 incendis que van cremar 33 contenidors de residus a Montornès el darrer cap de setmana d'octubre, el Ple municipal ha manifestat en el Ple ordinari de novembre, la seva condemna als successos a través d’una declaració.

Mitjançant l'escrit, el conjunt de forces polítiques representades al Consistori denuncia el malestar que els fets han provocat entre el veïnat, les despeses que caldrà assumir, l’afectació en la recollida de residus i el risc per als individus que provoquen els incendis.

Els representants agraeixen la col·laboració d’aquelles persones que han facilitat informació a la Policia Local per identificar els autors dels fets i la de les que van ajudar a apagar els focs. A la vegada, posen en relleu la tasca de la Policia Local per defensar la seguretat de la ciutadania.

Podeu llegir el text íntegre de la declaració a l'arxiu adjunt

Arxivat a: Ajuntament
Escut negre apaisat (PNG)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona