CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Cremen de manera intencionada més de 30 contenidors de residus durant el cap de setmana

Cremen de manera intencionada més de 30 contenidors de residus durant el cap de setmana

02/11/2020

La Policia Local ha obert una investigació i no descarta cap hipòtesi. També ha reforçat el nombre de patrulles i mantindrà la pressió policial i els serveis preventius de seguretat ciutadana planificats durant les últimes setmanes de forma coordinada amb altres cossos de seguretat contra la delinqüència al municipi. L'estimació dels danys ocasionats per la crema de contenidors se situa a l'entorn dels 50.000 euros.

Durant el cap de setmana, 17 incendis han cremat un total de 33 contenidors de residus ubicats a diferents punts de Montornès. Els incendis, clarament intencionats, es van perpetrar la nit i matinada de dissabte a diumenge i novament la nit de diumenge. Els autors actuàven de manera coordinada encenent els contenidors amb combustible líquid i desplaçant-se tant a peu com en vehicle.

El primer incendi, detectat a l'avinguda de la Mare de Déu de Montserrat, es va comunicar a les 00.21 h de la nit de dissabte. En un període curt de temps, fins a les 00.52 h, Policia Local, Mossos d’Esquadra i Bombers van haver d'intervenir en cinc focs més. Posteriorment, a les 3 h de la matinada hi va haver dos nous incendis en àrees de contenidors del centre del poble.

La nit de diumenge els incendis van començar a les 21.12 h a la plaça de la Font. En menys d’una hora els cossos de seguretat i Bombers van haver d'intervenir per apagar 10 focs a diferents punts del municipi.

La nit de dissabte el dispositiu estava format per tres patrulles de la Policia Local, tres de Mossos d’Esquadra, una patrulla de la Policia Local de Vilanova del Vallès i dos dotacions de Bombers. La nit de diumenge van intervenir quatre patrulles de la Policia Local, tres de Mossos d’Esquadra i tres dotacions de Bombers.

La valoració dels danys arriba als 50.000 euros.

Investigació en marxa 

La Policia Local ha obert una investigació i en aquests moments no es descarta cap hipòtesi. En les últimes setmanes, fruit d'investigacions fetes durant els darrers mesos, s’han dut a terme diferents dispositius planificats de seguretat ciutadana i algunes intervencions contra la delinqüència al municipi. Les actuacions han estat coordinades per la Policia Local de Montornès conjuntament amb altres cossos de seguretat amb l'objectiu intervenir en alguns punts del municipi on s'ha detectat consum i tràfic de drogues. També s'han dut a terme altres intervencions policials relacionades amb la delinqüència organitzada i reincident. La Policia Local ha reforçat el nombre de patrulles per poder atendre possibles nous incidents i mantindrà la pressió policial i els serveis preventius de seguretat ciutadana de les últimes setmanes.

Des de l’Ajuntament entenem i compartim la preocupació del veïnat. I volem agrair especialment la col·laboració de totes aquelles persones que han facilitat informació a la Policia Local per tal de poder identificar als autors dels fets i a aquelles persones que amb els seus propis mitjans han ajudat a apagar els diferents focs.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Contenidors cremats a l'avinguda Mare de Déu de Montserrat
La Policia Local actuant al carrer Major
Una altra àrea de contenidors cremada
També han aparegut pintades contra la Policia Local
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona