CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Respecte cap a la diversitat sexual en el dia de l'Orgull LGTBI+

Respecte cap a la diversitat sexual en el dia de l'Orgull LGTBI+

26/06/2020

La bandera irisada llueix a la façana de l'Ajuntament, amb motiu de la celebració, el diumenge 28 de juny, del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI.

Un any més Montornès commemora el 28 de juny per recordar els fets produïts a Stonewall Inn el 1969, a la ciutat de Nova York, que van marcar l’inici de l’alliberament homosexual. Des d'aquest divendres la bandera irisada esta penjada a la façana de l’Ajuntament mostrant el compromís amb la lluita pel drets de les persones LGTBI 

Aquest any i fruit de la situació excepcional amb la COVID-19 la commemoració se centra en les situacions de vulnerabilitat que ha viscut el col·lectiu.

Des del departament d’igualtat s’ofereix el servei per la diversitat afectiva i sexual a través del  correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o el telèfon 660 277 470

"Dibuixant el gènere"

Les xarxes socials municipals d'infància i educació contribueixen a la commemoració amb la difusió del vídeo “Dibuixant el gènere”, un projecte audiovisual basat en el llibre del mateix títol, que té com a objectiu acostar les aportacions dels estudis de gènere a un públic ampli. El projecte està elaborat per Gerard Coll-Planas i Maria Vidal.

Arxivat a: Ciutadania, Igualtat
La bandera irisada llueix a la façana de l'Ajuntament
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona