CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Ajuntament incrementa fins a 20.000 euros els ajuts per al foment de la igualtat de gènere i la inclusió

L'Ajuntament incrementa fins a 20.000 euros els ajuts per al foment de la igualtat de gènere i la inclusió

12/06/2020

En els darrers dies s'han obert dues convocatòries per a les entitats: una per a la promoció de la igualtat de gènere i una altra per a activitats inclusives en relació a la diversitat funcional. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 de juny

Per tercer any consecutiu, l’ajuntament ha obert dues convocatòries de subvencions per a projectes d’igualtat de gènere i d'integració de la diversitat funcional. L’import destinat a cada àmbit és de 10.000 euros. El total, 20.000 euros que  representen un increment de 8.000 euros en relació a l'any passat.

Les entitats locals sense ànim de lucre poden accedir a la convocatòria presentant els projectes realitzats des del  2 de setembre de 2019 i previstos fins al 31 de desembre de 2020.

Com en les passades edicions, en la concessió dels ajuts per al foment de la igualtat de gènere, es valoraran els projectes que serveixin per reforçar i ampliar l’acció contra les violències masclistes, que fomentin l’apoderament de les dones, que promoguin una redistribució equitativa dels treballs i dels temps entre dones i homes, la coeducació, la pràctica de l'esport femení i la sensibilització en matèria LGTBI. 

Les subvencions per a projectes inclusius en relació a la diversitat funcional valoraran les accions que fomentin la incorporació de persones amb diversitat funcional en les activitats socials i culturals, el foment de l'esport adaptat i les actuacions de suport i acompanyament a les persones afectades i el seu entorn familiar. 

Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 de juny telemàticament. Trobareu tota la informació en els enllaços adjunts. 

El departament d'Igualtat ofereix suport per a la presentació de les sol·licituds a les entitats que ho necessitin a través del correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i el telèfon 660277470.

Arxivat a: Ciutadania, Igualtat
L'Equip Special del CB Vila de Montornès en acció (imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona