CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Del 15 al 23 de juny, inscripcions al Casal d'Estiu

Del 15 al 23 de juny, inscripcions al Casal d'Estiu

11/06/2020

Les inscripcions es faran de forma presencial al CEM Les Vernedes el dia i hora assignats al número de preinscripció. Aquest dies també s'ha obert la convocatòria per sol·licitar els ajuts per a les activitats que atorga l'Ajuntament. En aquest cas, s'han de tramitar a través del departament de Serveis Socials.

La crisi sanitària de la Covid-19 ha reconvertir els tradicionals casals esportius i de lleure d'estiu en un de sol que inclourà activitats de lleure, esportives i escolars. A finals de maig es van poder fer les preinscripcions que ara s'hauran de confirmar amb les inscripcions efectives. Es farà entre el 15 i el 23 de juny al CEM Les Vernedes. Totes les famílies que van fer la preinscripció rebran un correu electrònic en què podran consultar el dia i hora que se'ls ha assignat d'acord amb el seu número de preinscripció. (També podeu consulta el llistat en l'arxiu adjunt a aquesta publicació.)

El dia i hora de la cita, hauran d'anar al CEM Les Vernedes amb tota la documentació requerida. (Es pot consultar, també, en els enllaços adjunts.) 

Per a més informació podeu trucar al 93 568 69 07 o bé enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Enguany el Casal d'Estiu s'adreça a alumnes de P3 a 6è de Primària i es desenvoluparà a les escoles del municipi del 29 de juny al 7 d’agost. 

Aquest any les propostes d'estiu per a infants de Montornès no inclouen les colònies que anualment dinamitza l'Esplai Panda. L'entitat d'acord amb l'Ajuntament ha decidit suspendre l'activitat a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. 

Ajuts per a les famílies 

Tot i la situació excepcional, l'Ajuntament ha posat en marxa, com cada any, els ajuts perquè cap infant pugui quedar sense activitats d'estiu per causes econòmiques. (Trobareu els criteris per accedir als ajuts i tota la informació en els enllaços adjunts.) 

Com en estius anteriors, l’Ajuntament compta amb el suport de la Fundació Probitas per als ajuts de suport alimentari no presencial, que enguany substituiran el servei de menjador, i també per als personal dedicat a infants amb necessitats específiques. L'any passat es van atorgar 147 ajuts, amb un aportació total de 19.548,15 €.

Arxivat a: Educació, Infància
Casal d'Estiu 2020

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona