CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Preinscripcions per al Casal d'estiu 2020

Preinscripcions per al Casal d'estiu 2020

22/05/2020

Es podran formalitzar telemàticament del 25 de maig al 3 de juny. Enguany el Casal d'estiu adquireix un format únic que aglutinarà activitats de lleure, esportives i vinculades a competències escolars. S'ha previst que es puguin realitzar del 29 de juny al 7 d'agost a les escoles del poble.

L'excepcionalitat del moment motivada per la crisi de la Covid-19 ha fet que enguany l'Ajuntament treballi per generar una oferta d'estiu compatible amb la nova realitat i que sigui profitosa i atractiva per als infants de Montornès. En aquesta edició les activitats diversificades de lleure i esportives s'han unificat en un sol casal que, a més, incorporarà activitats educatives relacionades amb les competències escolars.

Les propostes s'adrecen a infants des de P3 a 6è i, d'acord amb les previsions, es duran a terme a les escoles del municipi del 29 de juny al 7 d'agost. Entre les novetats hi ha l'horari que se situarà entre les 8.30 i les 13.30 h per permetre entrades i sortides esglaonades, garantint quatre hores efectives de casal. La dinàmica inclourà la realització d'activitats interiors i exteriors amb grups reduïts i mantenint en tot moment les mesures higièniques i de seguretat necessàries.

Les preinscripcions es podran formalitzar del 25 de maig al 3 de juny, de forma telemàtica, d'acord amb la informació que trobareu en el Tràmit de preinscripció al Casal d'estiu. Només per a casos excepcionals, en què la preinscripció telemàtica no sigui possible, es podrà fer telefònicament. 

Activitats complementàries per a infants i famílies

Paral·lelament a la posada en marxa del Casal d'estiu, l’Ajuntament està treballant per elaborar una oferta d’activitats culturals i educatives oberta a infants i famílies. Es preveu que es puguin dur a terme en diversos punts del municipi amb l'objectiu que les famílies tinguin opcions d’oci al carrer, i en entorns controlats, després del confinament. En aquest cas també es tindrà molt en compte el contingut educatiu de les activitats per poder compensar parcialment el temps que els infants no han pogut anar a l’escola.

Arxivat a: Educació, Esports, Infància
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona