CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Serveis i tràmits > Tràmits i gestions > Preinscripció al Casal municipal d'estiu

Preinscripció al Casal municipal d'estiu

Descripció

A causa de la crisi sanitària de la Covid-19, les ofertes dels casals d’estiu municipals (de lleure i d’esports) s'han redimensionat en el format d'un únic casal que englobarà activitats de lleure, activitats esportives i activitats escolars.

El Casal d'estiu continua sent una proposta educativa en el temps de lleure, en què els infants aprenen a respectar, compartir, estimar i descobrir tot des d’una vessant lúdica. Aquest any, a més, la vessant lúdica es complementarà amb activitats físiques i esportives, i amb activitats educatives relacionades amb les competències escolars que facilitin un millor retorn dels infants a la dinàmica escolar. Totes les propostes formaran part d’una història fantàstica per tal que l’infant visqui la seva pròpia aventura d'estiu.

Totes les activitats es veuran afectades per les normes de seguretat i salut que marca el govern: organització en grups reduïts, distanciament social, ús de mascaretes, rentat de mans, neteja del material i els espais, etc.  

Característiques generals de funcionament

El casal s'adreça a infants de P3 a 6è i es durà a terme a les diferents escoles del municipi del 29 de juny al 7 d’agost. L’horari habitual del casal, de 9 a 13 h, també es veurà modificat per tal de garantir una entrada i sortida esglaonada, ampliant-ne la franja horària entre les 8.30h. i les 13.30 h però mantenint una durada de casal de 4 hores. Enguany no hi haurà servei d’acollida. 

Donades les circumstàncies, no es podrà oferir el servei de menjador, però sí que es buscaran alternatives per a aquelles famílies que tinguin necessitat alimentària. 

Les places del Casal seran limitades. 

Període tramitació

Del 25 de maig al 3 de juny

Qui el pot demanar

El pare, mare o tutor/a legal del nen o la nena

Procediment per iniciar el tràmit

Per Internet

Iniciar el tràmit

Per telèfon

Aquest procediment està reservat per a casos excepcionals en què la preinscripció telemàtica no sigui possible.

Telèfon: 617 432 191
Horari: de dl. a dv. de 10 a 13 h i de 16 a 19 h

En cas de dubte o consulta:

Telèfon: 617 432 191 (de dl. a dv. de 10 a 13 h i de 16 a 19 h)
Correu: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona