CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Confinament i consum: l'OMIC respon

Confinament i consum: l'OMIC respon

29/04/2020

El servei de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor s'ha mantingut operatiu durant tot el període de crisi de la Covid-19. Les persones que tinguin dubtes o problemes relacionats amb consum (subministraments, compres on line, etc.) es poden posar en contacte amb el servei al telèfon de l'Ajuntament (93 572 11 70) o través del correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

El servei de l’Oficina d’Atenció al Consumidor segueix actiu i atenent les consultes que li van arribant. En aquest període d'emergència, en que les persones estan confinades a casa, les problemàtiques han derivat cap a qüestions relacionades amb els subministraments la llar i les compres a través d'Internet. L'OMIC hi dona resposta i ha aportat una guia de preguntes freqüents per resoldre dubtes.

Durant aquest període, el servei també fa seguiment dels expedients iniciats amb anterioritat a l'inici de l'estat d'alarma i que, en alguns casos, han quedat aturats per la paralització dels terminis legals decretada durant la crisi.

El contacte amb el servei per exposar dubtes o problemàtiques, es pot fer telefònicament a través del número de l'Ajuntament 93 572 11 70 (de dl. a dv. de 9 a 15 h) o al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Cal deixar les dades (nom, DNI, telèfon i mail) i explicar breument el cas. Posteriorment, des del servei es posaran en contacte amb la persona interessada.

En l'enllaç adjunt, trobareu el detall del procediment així com documentació d'interès.

Arxivat a: Ciutadania, Covid-19, Covid-19 i Establiments, Consum
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona