CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Xarxa de voluntariat #cuidemnosmontornes es continua ampliant

La Xarxa de voluntariat #cuidemnosmontornes es continua ampliant

31/03/2020

Fins al moment la xarxa compta amb 71 persones voluntaries. S'han posat en marxa 21 serveis i hi ha 32 persones elaborant material sanitari des de casa. Nombroses empreses, entitats i veïns/es han fet aportacions de tot tipus de material.

El projecte #cuidemnosmontornes continua endavant amb l'objectiu de donar suport a les persones del poble més vulnerables.

Fins al moment, 71 persones s'han integrat a la xarxa com a voluntàries i 32 s'hi han posat en contacte demanant suport. Actualment hi ha 21 serveis actius, en què persones voluntàries col·laboren en el seguiment  de les persones que demanen suport. Es tracta d'ajudar-les en tasques com anar a comprar, a la farmàcia, passejar les mascotes, etc.

També hi ha 32 persones que estan cosint bates i altre material des de casa i més veïns, entitats i empreses que han fet donació de tot tipus de material per col·laborar.

Moltes gràcies a tothom! 

-        Qui necessiti suport o conegui algú que en necessita pot trucar al 667 94 70 51 (de dl. a dv. de 9 a13 h i de 15 a 17 h) 
       
 (Estigueu al cas dels vostres veïns i veïnes. Si hi ha persones grans soles, pregunteu-los si necessiten res i parleu-hi de tant en tant des del balcó o per telèfon per fer-los companyia. Si no les podeu ajudar, truqueu al #cuidemnosmontornes i ens n'ocuparem.)

-        Qui vulgui col·laborar com a voluntari/ària, pot enviar un whatsapp al 667 94 70 51 o un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) 

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Promoció de la Salut, Covid-19, CuidemnosMontornès
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona