CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > #CUIDEMNOSMONTORNES: Recursos virtuals creixent dia a dia

#CUIDEMNOSMONTORNES: Recursos virtuals creixent dia a dia

26/03/2020

Nombroses entitats, departaments i equipaments municipals estan dinamitzant propostes a Internet i a les xarxes socials per ajudar a passar aquests dies de confinament. A www.montornes.cat/cuidemnos trobareu una llista que s'actualitza cada dia.

La relació de recursos virtuals impulsats pels equipaments, departaments i entitats de Montornès augmenta cada dia. N'hi ha per a infància, joventut, família, pràctica esportiva, cultura, entreteniment... Un ventall de possibilitats per fer a casa i ajudar a passar el període d'alerta decretat per l'Estat davant l'emergència de la COVID-19.

Trobareu el recull de recursos virtuals a www.montornes.cat/cuidemnos

Si sou una entitat local i dueu a terme algun iniciativa a les vostres xarxes socials, podeu utilitzar el hashtag #cuidemnosmontornes per donar més volada a la vostra iniciativa. També us demanem que etiqueteu l'@ajmontornes en les vostres publicacions (especialment a Instagram) per tal que les puguem compartir.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Cooperació, Promoció de la Salut, Cultura i festes, Educació, Esports, General, Gent Gran, Igualtat, Infància, Joventut, Medi Ambient, Ocupació, Patrimoni històric, PII Montornès Nord, Promoció Econòmica, Seguretat ciutadana, Serveis Socials, Via pública
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona